פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר תראו מה אני סוגר805Dהלוח אסרוק 880PROשתי אלה בKSPוהזכרון FX מSUBXסהכ 214$ לא כולל מעמ+900 על הזכרוןמה אתם אומרים שיפורים אחרונים?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים תראה הבאס של המעבד קצת יגביל אותך כשמדובר בזכרונות כאלה(ובהזדמנות זו -SUBX ) אבל אני מאמין שעם קירור מתאים(המממ BT הממממ) אתה תסתדר. תתחדש
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אל תשכח שאתה הולך לעשות לו OCדרך אגב המכפלות במעבדים אינטל פתוחות לשני הכיוונים?או רק בדגמי הEE (כמו בFX של AMD)?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר אל תשכח שאתה הולך לעשות לו OCדרך אגב המכפלות במעבדים אינטל פתוחות לשני הכיוונים?או רק בדגמי הEE (כמו בFX של AMD)?מה הקשר לשאלה?כאילו שאלתי אם אני יכול להעלות או להוריד תמכפלות אז מן הסתם אני מתכנן OC (או שהתכוונת למשהו אחר..)לא פתוחותלשתי הכיוונים?כאילו אני לא יכול להוריד תמכפלות? או להוריד? כאילו אני יכול רק להתעסק עם הFSB?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אתה לא יכול להוריד ובטח ובטח שאתה לא יכול להעלות(לא שאני מוצא סיבה לעשות כן)
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר רק בשביל ידערציתי לדעת אם אפשר להתעסק עם המכפלות בכל צורה שהיא..אז אני יכול להתעסק רק עם הFSB על ה805D?, זה כולל את כל המעבדים של אינטלאו רק ת805D?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.