פורסם 2006 באפריל 919 שנים כן כן ברוראז התמיכה בDDR/2 באה מהציפסט לא מהמעבד...(אצל אינטל כמובן!! אצל AMD אני מתאר לעצמי שזה כן בא מהמעבד כי הבקר יושב בתוך המעבד נכון?)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר אני לא קונה מחול המחירים בדולרים כי ככה זה המחירון של הדילרים של KSP זהו בקשר לזכרון אני נראה לי יקנה איזה גיגה וישדר בעתיד כשהזכרונות DDR2 ישתפרו השאלה איזה זכרון לקנות בקשר ללוח יש לי כמה שאלות 1.כמה USBים יש לו,לא הבנתי מהאתר שלהם? 2.אני לא מצאתי בEVEREST כמה VOLTE הכ.מסך שלי צורך (אני יכול לשים עליו רק 1.5V) מה שמביא אותי לשאלה 3 3.אני יוכל להעלות מתחים לכרטיס שלי על הלוח ה"ל אם הוא תומך רק ב1.5V? 4.מה המקסימום של הזכרון שאני יכול לשים עליו? (ראיתי 2G אבל זה נראה מוזר כי שלי יכול 3 וזה לוח יותר טוב) 5.איך הוא בOC? שאלה שלא קשורה ללוח 6.עם הספק הזה fsp 400w -60thn המחשב יחזיק טוב? גם עם OC והוספת מתחים? זהו נראה לי (תענו על כמה שתוכלו בבקשה) בקשר לתקציב אם לא יהיה שינויים נוספים על הלוח והמעבד הם יוצאים 214$ לא כולל מעמ זה יוצא 1150 +- השאר לגיגה זכרון DDR/DDR2 לא נראה לי ששווה להוציא את המקסימום עליהם כי אני ישדרג עוד שנה +- לDDR2 כשהוא יהיה מפותח... ונראה לי שמה שאני ישדרג בעתיד זה לא המעבד אלה זכרון אז עדיף גיגה נורמלי (ממה שהבנתי ממכם ב3 הודעות שנוספו בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת(עכשיו עוד 1 חחח)) יוו איזה סבטוחה נהיה פה :lol: עד איפה הגענו מכולה זכרונות חחחח כן אה
פורסם 2006 באפריל 919 שנים כן כן ברוראז התמיכה בDDR/2 באה מהציפסט לא מהמעבד...(אצל אינטל כמובן!! אצל AMD אני מתאר לעצמי שזה כן בא מהמעבד כי הבקר יושב בתוך המעבד נכון?)נכון ונכוןאני לא קונה מחולהמחירים בדולרים כי ככה זה המחירון של הדילרים של KSP זהו בקשר לזכרון אני נראה לי יקנה איזה גיגה וישדר בעתיד כשהזכרונות DDR2 ישתפרוהשאלה איזה זכרון לקנות בקשר ללוח יש לי כמה שאלות1.כמה USBים יש לו,לא הבנתי מהאתר שלהם?2.אני לא מצאתי בEVEREST כמה VOLTE הכ.מסך שלי צורך (אני יכול לשים עליו רק 1.5V)מה שמביא אותי לשאלה 33.אני יוכל להעלות מתחים לכרטיס שלי על הלוח ה"ל אם הוא תומך רק ב1.5V?4.מה המקסימום של הזכרון שאני יכול לשים עליו? (ראיתי 2G אבל זה נראה מוזר כי שלי יכול 3 וזה לוח יותר טוב)5.איך הוא בOC?שאלה שלא קשורה ללוח6.עם הספק הזה fsp 400w -60thn המחשב יחזיק טוב? גם עם OC והוספת מתחים?זהו נראה לי (תענו על כמה שתוכלו בבקשה)בקשר לתקציבאם לא יהיה שינויים נוספים על הלוח והמעבד הם יוצאים 214$ לא כולל מעמזה יוצא 1150 +- השאר לגיגה זכרון DDR/DDR2 לא נראה לי ששווה להוציא את המקסימום עליהם כי אני ישדרג עוד שנה +- לDDR2 כשהוא יהיה מפותח...ונראה לי שמה שאני ישדרג בעתיד זה לא המעבד אלה זכרון אז עדיף גיגה נורמלי (ממה שהבנתי ממכם ב3 הודעות שנוספו בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת(עכשיו עוד 1 חחח))חחחח כן אה1. 4 יציאות USB מאחורה, ועוד 2 ראשים שתומכים כ"א ב-2 חיבורי USB (למשל של Front USB במארזים שיש בהם).2. 1.5V.3. לא בטוח.4. 2GB בגלל שזה שני סלוטים בלבד, גם ככה נדיר יקר ולא משתלם סטיקים של 2GB.5. אין תוצאות ממשיות. זה לא לוח נפוץ בקהילת ה-OCerים.וכן המחשב יחזיק טוב גם עם OC והוספת מתחים רק תוודא שהספק מגיע עם חיבור ראשי 20+4.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אהה אוקי דווקא לא יקר בכללבני אגג זה יצא לך 190ממש שווהרק תבדוק שזה אותם הדגמים
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016זה לא 20+4אלה 24 רגיל עם מתאם ל20 זה פסדר?בקשר ללוח הוא nforce4?והוא תומך בDUAL CHANNEL?לכל מי שיש תשובה לשאלה 3 אני אשמח לתשובהtal_levi1000 קיבלת תשובהוהמוכר אמר לי שזה 805עוד משהו אני צריך לבדוק?ומה בקשר לזכרון מה עדיף?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים בקשר לשאלה 3 אתה תצטרך לבדוק בחוברת של הלוח בחלק של הביוס אם יש לו להעלות מתח לכרטיס מסך
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016זה לא 20+4אלה 24 רגיל עם מתאם ל20 זה פסדר?בקשר ללוח הוא nforce4?והוא תומך בDUAL CHANNEL?ומה בקשר לזכרון מה עדיף?עדין נשאר פתוח...(תודה על הסבלנות)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אוקי הציפסט הוא לא NF4הוא VIA PT880 Proתומך בDCבקשר לספק כן זה בסדרובקשר לזכרונות אמרתי שאני לא ממש פרו בDDR2אבל הבאתי לך שם 2 דגמים נחמדים
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר מה זה DC?וזה שהציפסט הוא NF4 מה זה אומר במה הוא פחות/יותר טוב?ובקשר לזכרונות אני יחכה למישהו שמבין יותר שיתן את דעתו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.