פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני כמעט סגור על FXיש משהו שאני צריך לדעת עליו(חות מזה שהם טובים)?שלפי מיטב זיכרוני ביעה למצוא אותם.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר אני יקנה מ SUBX הוא ימכור לי את שלו שהם בני חודש וחצי אבל קשה לי להינעל עליהם כי לא ראיתי בשום מקום אותם על לוחות GIGABYTE NF2 בפרט ולא NF2 בכלליעריכה:איך הם יותרים טובים מזה ?http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145466
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני יקנה מ SUBX הוא ימכור לי את שלו שהם בני חודש וחצי אבל קשה לי להינעל עליהם כי לא ראיתי בשום מקום אותם על לוחות GIGABYTE NF2 בפרט ולא NF2 בכלליעריכה:איך הם יותרים טובים מזה ?http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145466הFX יותר טוביםאבל לא בטוח שלא יהיה לך בעיות על NF2...זה צ'יפסט ששונא מלא צ'יפים.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים GeiL ONE TCCD היו בין הטובים אם לא הכי טוביםביחד עם ה-G.Skill FF.ה-GeiL יצא מייצור, עם ה-G.Skill FF לא ידוע מה קורה, קשה מאוד להשיג אותם בזמן האחרון
פורסם 2006 באפריל 919 שנים GeiL ONE TCCD היו בין הטובים אם לא הכי טוביםביחד עם ה-G.Skill FF.ה-GeiL יצא מייצור, עם ה-G.Skill FF לא ידוע מה קורה, קשה מאוד להשיג אותם בזמן האחרוןסדרת הONE נשאר רק BH5, לא?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר הFX יותר טוביםאבל לא בטוח שלא יהיה לך בעיות על NF2...זה צ'יפסט ששונא מלא צ'יפים.=\אז מה לוותר עליו או מה?וההבדל ביניהם גדול או מזערי?GeiL ONE TCCD היו בין הטובים אם לא הכי טוביםביחד עם ה-G.Skill FF.ה-GeiL יצא מייצור, עם ה-G.Skill FF לא ידוע מה קורה, קשה מאוד להשיג אותם בזמן האחרוןאני ילך על הFX או אחד מהCOSSAIR אז אתה מוזמן להציע כרטיס טוב להם שלא הרבה בחול
פורסם 2006 באפריל 919 שנים =\אז מה לוותר עליו או מה?וההבדל ביניהם גדול או מזערי?אני ילך על הFX או אחד מהCOSSAIR אז אתה מוזמן להציע כרטיס טוב להם שלא הרבה בחולאני לא רואה סיבה להשקיע כ"כ הרבה כסף במשהו שלא יתן לך 100%.באמת שאין סיבה...אולי תשקיע במשהו טוב יותר?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים סדרת הONE נשאר רק BH5, לא?אכןSweeT_EviLתשכח מה-Corsair, שם אתה תלוי במזל עד אינסוף
פורסם 2006 באפריל 919 שנים G.Skill FX כמו שהוצע כבר.G.Skill LE כמו שהוצע כבראבל שים לב שוב שהערכת שבבים לא תנצל אף אחד מהזכרונות הנ"ל בצורה מלאה
פורסם 2006 באפריל 919 שנים סביר להניח שאם לא תעשה שדרוג מקיף בחודשיים הקרובים אין טעם לחשוב על DDR בכלל
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר הכוונה ללוח+מעבד+כ.מסך?כי אין כוונה כזאת.. אז עדיף לוותר על DDR ומה ללכת על מה?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר הכוונה ללוח, מעבד זכרון וגם כרטיס מסךהסיבה הכי עיקרית שאני לא יחליף היא שאין תקציבאז אתה אומר שעדיף לי להיתקע עם חצי מאשר לקנות גיגה?וזאת השאלה הכי חשובה שלי:הFX יותר טוביםאבל לא בטוח שלא יהיה לך בעיות על NF2...זה צ'יפסט ששונא מלא צ'יפים.שכחתי לשאולבמה זה יכול לידי ביטויהשנאה הזאת (כמו שאלת בגרות בהיסטוריה D= )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.