פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים תלוי למה אתה מתכווןאם אתה מתכוון ליציאת TV-in אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שעוד לא קיים מכיוון ש - ATI משווקת כרטיסים כאלה רק בגירסאות ה All in wonder מכיוון שכדי לצפות בטלוויזיה נחוץ טיונר שהוא מצרך יקר ודורש הרבה מקום על ה PCB של כרטיס המסך, אבל אם אתה מתכוון ליציאת Video In אשר לא כוללת טיונר אלא רק יציאת וידאו אנלוגית (S-Video) סביר שתמצא (לא בכרטיס של גיגהביט הנפוץ בארץ אבל בקרוב אני יכול להבטיח לך שיהיה) דרך אגב לכל אחד שיש דיגיטאלי וממיר דיגיטאלי ללא שימוש במקרה לא חייב טיונר (יציאת TV-in) ואם להגיד לכם את האמת גם למי שאין דיגיטאלי לא צריך טיונר מכיוון שניתן להשתמש בטיונר החיצוני של מכשיר הווידאו הביתי, למרות שהאיכות יורדת
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים Yes.Noאני לא רואה שום זכר ל Video-in באתר המוצר וגם בטח שלא ל - TV-in אלא רק יציאת TV-out ו DVI-Iהנה תסתכל: http://tw.giga-byte.com/products/r9700pro.htm
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים i read thet The Radeon have Regular Monitor connectorDVI connectorand Video in-Video out conector.
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים מחבר DVI-Iזה אומר דיגיטל וידאו אין נכון?אם כן זה אומר שאני יכול לחבר לכרטיס את הממיר הדיגיטלי של הכבלים ואני יכול לחבר לו גם וידאו נכון?
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים DVI-I זה אומר דיגיטל וידאו אין נכון? אם כן זה אומר שאני יכול לחבר לכרטיס את הממיר הדיגיטלי של הכבלים ואני יכול לחבר לו גם וידאו נכון? NOT!!!. זו יציאה למסכי LCD בלבד! תלוי למה אתה מתכוון אם אתה מתכוון ליציאת TV-in אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שעוד לא קיים מכיוון ש - ATI משווקת כרטיסים כאלה רק :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.