עבור לתוכן

יש ברידון החדש TV IN?

Featured Replies

פורסם

בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק

GIGABYET READON 9700 PRO

יש VIVO?

פורסם

תלוי למה אתה מתכוון

אם אתה מתכוון ליציאת TV-in אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שעוד לא קיים מכיוון ש - ATI משווקת כרטיסים כאלה רק בגירסאות ה All in wonder מכיוון שכדי לצפות בטלוויזיה נחוץ טיונר שהוא מצרך יקר ודורש הרבה מקום על ה PCB של כרטיס המסך, אבל אם אתה מתכוון ליציאת Video In אשר לא כוללת טיונר אלא רק יציאת וידאו אנלוגית (S-Video) סביר שתמצא (לא בכרטיס של גיגהביט הנפוץ בארץ אבל בקרוב אני יכול להבטיח לך שיהיה) דרך אגב לכל אחד שיש דיגיטאלי וממיר דיגיטאלי ללא שימוש במקרה לא חייב טיונר (יציאת TV-in) ואם להגיד לכם את האמת גם למי שאין דיגיטאלי לא צריך טיונר מכיוון שניתן להשתמש בטיונר החיצוני של מכשיר הווידאו הביתי, למרות שהאיכות יורדת

פורסם

Yes.

פורסם

Yes.

No

אני לא רואה שום זכר ל Video-in באתר המוצר וגם בטח שלא ל - TV-in אלא רק יציאת TV-out ו DVI-I

הנה תסתכל: http://tw.giga-byte.com/products/r9700pro.htm

פורסם

i read thet The Radeon have Regular Monitor connector

DVI connector

and Video in-Video out conector.

פורסם

no it has just a video out connector!

פורסם

Output

D-Sub , S-Video , DVI-I

r9700pro.jpg

פורסם
  • מחבר

DVI-I

זה אומר דיגיטל וידאו אין נכון?

אם כן זה אומר שאני יכול לחבר לכרטיס את הממיר הדיגיטלי של הכבלים ואני יכול לחבר לו גם וידאו נכון?

פורסם

נכון.

המסך שלי מחובר דרך DVI למרות שיש לי גם כניסה רגילה..

פורסם

DVI-I

זה אומר דיגיטל וידאו אין נכון?

אם כן זה אומר שאני יכול לחבר לכרטיס את הממיר הדיגיטלי של הכבלים ואני יכול לחבר לו גם וידאו נכון?

NOT!!!. זו יציאה למסכי LCD בלבד!

תלוי למה אתה מתכוון

אם אתה מתכוון ליציאת TV-in אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שעוד לא קיים מכיוון ש - ATI משווקת כרטיסים כאלה רק

:bash: :bash:

פורסם

מה כניסת טלויזיה?!? ???

אתם מתכוונים כניסת וידאו?

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים