פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים טוב אז ככה, VOODOO זה לא חברה זה כרטיס, והחברה שייצרה אותו פשטה רגל, וASUS הם לא מפתחים סגנון מטרוקס, ניודה וATI אלא רק מייצרים כמו הרבה חברות אחרות.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים אם אתה מחפש כרטיס מסך חדש, אל תפתח ת'רד על כל היבט שלו, אלא בקש המלצה על כרטיס בת'רד אחד, וציין את התקציב. אם אתה סתם רוצה לדעת איזו חברה היא הטובה ביותר, תעשה חיפוש, הנושא הזה נידון מספיק פעמים.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים שכחת לשים Riva Tnt , חברה מעולה לכרטיסי מסךיש גם את רדאון ואת ג'יפורס אבל תאמין לי עכשיו הכי טוב זה לקנות Riva Tnt 2M64 מבית Riva Tntזה הכרטיס הכי טוב בשוק, פשוט כולם שותקים ולא רוצים להגיד זה לכולם כי יש כבר מעט מאודכאלה וכולם רוצים שיהיה להם אחד.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים שכחת לשים Riva Tnt , חברה מעולה לכרטיסי מסך יש גם את רדאון ואת ג'יפורס אבל תאמין לי עכשיו הכי טוב זה לקנות Riva Tnt 2M64 מבית Riva Tnt זה הכרטיס הכי טוב בשוק, פשוט כולם שותקים ולא רוצים להגיד זה לכולם כי יש כבר מעט מאוד כאלה וכולם רוצים שיהיה להם אחד. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים כן, הייתי רוצה את הליבה של ה Tnt2 Ultra... מחוררת במרכזה ואז להעביר דרך החור חוט ולקשור אותה מתחת למראה המרכזית ברכב שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.