עבור לתוכן

סקר כרטיסי מסך

מה חברת כרטיסי המסך הכי טובה בעולם 406 הצבעות

1. 1. מה חברת כרטיסי המסך הכי טובה בעולם

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הייייייייייייייייייייייייייייייי

פורסם

טוב אז ככה, VOODOO זה לא חברה זה כרטיס, והחברה שייצרה אותו פשטה רגל, וASUS הם לא מפתחים סגנון מטרוקס, ניודה וATI אלא רק מייצרים כמו הרבה חברות אחרות.

פורסם

אם אתה מחפש כרטיס מסך חדש, אל תפתח ת'רד על כל היבט שלו, אלא בקש המלצה על כרטיס בת'רד אחד, וציין את התקציב. אם אתה סתם רוצה לדעת איזו חברה היא הטובה ביותר, תעשה חיפוש, הנושא הזה נידון מספיק פעמים.

פורסם

voodoo

:lol:

פורסם

שכחת לשים Riva Tnt , חברה מעולה לכרטיסי מסך

יש גם את רדאון ואת ג'יפורס אבל תאמין לי עכשיו הכי טוב זה לקנות Riva Tnt 2M64 מבית Riva Tnt

זה הכרטיס הכי טוב בשוק, פשוט כולם שותקים ולא רוצים להגיד זה לכולם כי יש כבר מעט מאוד

כאלה וכולם רוצים שיהיה להם אחד.

פורסם

שכחת לשים Riva Tnt , חברה מעולה לכרטיסי מסך

יש גם את רדאון ואת ג'יפורס אבל תאמין לי עכשיו הכי טוב זה לקנות Riva Tnt 2M64 מבית Riva Tnt

זה הכרטיס הכי טוב בשוק, פשוט כולם שותקים ולא רוצים להגיד זה לכולם כי יש כבר מעט מאוד

כאלה וכולם רוצים שיהיה להם אחד.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן, הייתי רוצה את הליבה של ה Tnt2 Ultra... מחוררת במרכזה ואז להעביר דרך החור חוט ולקשור אותה מתחת למראה המרכזית ברכב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים