פורסם 2006 באפריל 919 שנים 6600 ומעלה אלה הולכים להיות מעבדים מעולים כמו שאמרו "יהיה להם ביצועים של מטוס סילון".כמובן שהיתי מחכה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים 1. בארץ? לא ישתנה המחיר. ואם כן אז לא יותר מ5-10%.2. כן, הם יהיו כמו שמים וארץ.3. זאת טכנולוגיה שמאפשרת שימוש יעיל יותר בקאש. כלומר ברגע שליבה אחת צריכ ה יותר היא תקבל יותר וברגע שרק ליבה אחת עובדת היא מקבלת את הכל.עדיין לא הבנתי במה המעבדים החדשים כל כך טובים...1. אין להם יותר GHZ2. אין להם יותר MB3. אים להם ננומטר יותר נמוךאז אני מבין שפשוט הליבה של המעבד יותר חזקה ומהירה....אבל בכל זאת: מה כזה יותר טוב וחדש בליבה החדשה???? (זה ניתן להסבר בכלל?)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים עדיין לא הבנתי במה המעבדים החדשים כל כך טובים...1. אין להם יותר GHZ2. אין להם יותר MB3. אים להם ננומטר יותר נמוךאז אני מבין שפשוט הליבה של המעבד יותר חזקה ומהירה....אבל בכל זאת: מה כזה יותר טוב וחדש בליבה החדשה???? (זה ניתן להסבר בכלל?)שמע, זאת ארכיטקטורה חדשה לגמרי.לא הכל הולך סביב מהירות שעון והם קלטו את זה סוף סוף!זה 65NM שזה הכי נמוך שיש נכון להיום למעבדים ביתיים(נייחים)וזה 4MB קאש שזה גם הכי הרבה שיש.איך הליבה פועלת אי אפשר להסביר כי זה כניסה לדברי טכניים מדי.אבל בוא נגיד שזאת פשוט ליבה טובה יותר בהרבה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אבל בכל זאת: מה כזה יותר טוב וחדש בליבה החדשה???? (זה ניתן להסבר בכלל?)http://www.intel.com/technology/architecture/coremicro/demo/demo.htm
פורסם 2006 באפריל 919 שנים ארכיטקטורה זה המבנה של הליבההמבנה/עיצוה הפנימי של הליבה עצמהSmartCache זה כמו קאש משותףזתומרת נגיד שיש לך 4NB SmartCache אז במצב של לחץ מקסימלי על 2 הליבות כל אחת מקבל 2 מגהאבל אם יש לחץ מלא רק על ליבה אחת אז היא תקבל את כל הקאש הליבות כאילו יכולות "להלוות" קאש אחת לשניההארכיטקטורה של הליבות משפיע מאוד על הביצועיםתראה מעבדים של AMD מצליחים לספק ביצועים שווים (לא נכנס עכשיו לוכוחים של מי יותר טוב) למעבדים של אינטל באותו דירוג אפילו שיש להם תדרים הרבה יותר נמוכיםלמה??ארכיטקטורה שונהוכן סדרה 9XX באה ב 65ננו
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לא ב 9XX אין עדיין כזאת טכנולוגיה (גם לא תהיה בסדרה הזאת) אני חושב שרק מקונרו יתחילו לשים את זה (תקנו אותי) http://www.intel.com/technology/architecture/coremicro/demo/demo.htm וואו פשוט מצגת מצוינת איכותי ביותר שווה צפיה תודה רבה אינטגרל החכמתי רק לא הבנתי את הסלייד האחרון שמדבר על הפקודת ב64ביט וב128ביט אתה יכול להסביר את זה בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.