עבור לתוכן

שאלה לגבי רמקולים בתצורה של 2.1

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד.

עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה.

השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה?

בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD.

תודה לעוזרים

פורסם

אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד.

עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה.

השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה?

בעיקרון יש לי כרטיס מסך שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD.

תודה לעוזרים

קול כנראה..

אם זה למשחקים ולא ממש חשוב לך צלי הקפי אלא יותר בקטע של איכות אז אלטק אם אתה רוצה צליל הקפי ולא הכי איכותי זה קרייטיב 4400 4.1 אני הייתי לוקח את האלטק.

פורסם
  • מחבר

קול כנראה.. - תוקן....

אם זה למשחקים ולא ממש חשוב לך צלי הקפי אלא יותר בקטע של איכות אז אלטק אם אתה רוצה צליל הקפי ולא הכי איכותי זה קרייטיב 4400 4.1 אני הייתי לוקח את האלטק.

כן, השאלה אם לא עדיף במשחקים שיהיה קול היקפי...

פורסם

כן, השאלה אם לא עדיף במשחקים שיהיה קול היקפי...

עדיף אבל כדאי שתדע שרמקולים בעלי אפשרות לצליל היקפי יותר יקרים ופחות איכותיים במוזיקה. מה שכן לא כל המשחקים תואמי צליל היקפי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים