פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר המסיבה המתוכננת היא לא מסיבה כבדה של בשרים ועל האש אלא יותר כיבוד קטן כזה של לנשנש
פורסם 2006 באפריל 819 שנים חושב?? בערך 1.5 קילו בשר לכל אחד אני גם רוצה חח אתה מוזמן בכיף פשוט יהיה קילו ו450 גרם לכל אחד אבל זה לא רציני
פורסם 2006 באפריל 819 שנים 1.5kg בשר לכל אחד ??? זה המון.... אבל ממש המון, אתה מתכנן להאכיל אותם במשך יומיים או מה? לשם השוואה בהמבורגר הכי גדול שאני מכיר meatburger ירושלים יש 500 גרם וזה ממש ממש גדול, בחיים שלי לא ראיתי מישהו אוכל שלושה כאלה ואני מכיר אנשים עם תאבון בריא...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים עזבו אתכם מצות, לחמים... פעם אחת לא תאכלו פחמימות זה לא יהרוג אתכם, להיפך.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים הלחם לדעתי, כאשר הבשר טוב- רק הורס.שהבשר קקי, כמו המבורגר, אז אי אפשר בלי לחם.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים 1.5kg בשר לכל אחד ??? זה המון.... אבל ממש המון, אתה מתכנן להאכיל אותם במשך יומיים או מה? לשם השוואה בהמבורגר הכי גדול שאני מכיר meatburger ירושלים יש 500 גרם וזה ממש ממש גדול, בחיים שלי לא ראיתי מישהו אוכל שלושה כאלה ואני מכיר אנשים עם תאבון בריא... זה בגלל שאתה לא מכיר אותי לפותח התרד עם אתה רוצה מתכון טוב ללזניה כשרה לפסח טעימה וקלה להכנה דבר איתי
פורסם 2006 באפריל 819 שנים לא מאיזור הקריות, ובוא נגיד שאת הפסח הזה אני אבלה כנראה בבליסה יתרה , אבל תודה בכל זאת על ההזמנה
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אתה מוזמן בכיף פשוט יהיה קילו ו450 גרם לכל אחד אבל זה לא רציני תודה על ההזמנה עם זאת אני הולך לטחון כמות כזו בביתי, אם לא יותר
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר back to the subject please המסיבה המתוכננת היא לא מסיבה כבדה של בשרים ועל האש אלא יותר כיבוד קטן כזה של לנשנש
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אתה מוזמן בכיף פשוט יהיה קילו ו450 גרם לכל אחד אבל זה לא רציני ההזמנה תופסת לגביי? ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.