פורסם 2006 באפריל 719 שנים תקטין שנראה את הכל...העריכה נותנת קונטרה מוזרה למילה COLD כי הגוונים ממש לא קרים, אבל אהבתי...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר אתה לא רואה את כל התמונה? רזולוציה 1024*768? חשבתי שצריך להיות בסדר...הקטנתי...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים רק קצת הציק לי שכמו שקובי אמרקוראים לתמונה קולדולא רואים את זה בתמונה עצמה, אם היית שואל אותי, זה יותר Warm.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר רציתי לערבב פה חום וקור ביחד...כידוע, אפריקה: חום , רוסיה: קור...לא יצא לי?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים התמונה כשלעצמה יפה מאוד. אבל האסוציאציה הראשונה שעלתה לי היא דווקא אפריקה, ולא רוסיה. סביר להניח שאם היית מבקש ממני לנחש איפה צולמה התמונה, רוסיה הייתה בין האפשרויות האחרונות[קצת לפני אנטרקטיקה ]. בגלל זה אני חושב שהעריכה קצת לא במקום, אפשר לראות את התמונה המקורית?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים יש לי שתי הצעות עריכה: ניסית להעביר את הCOLD, לכן יש את זה ואם אתה רוצה להישאר בWARM יש לי את זו = היא די סוריאליסטית אבל אני אהבתי
פורסם 2006 באפריל 719 שנים לי זה יותר הזכיר את קנדה, אבל בכל מקרה.... תמונה יפה מאוד, אפשר את הגודל המקורי/משהו קצת יותר גדול מ 1024X768?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים העריכה הראישונה COOOOOOOL 8) ממש אהבתי!! בהחלט חח אני גאה בעצמי כי אני לא ספץ של פוטו אני סתם פעם ניסיתי כמה דברים וזהו, ובכל זאת אני יודע לערוך תמונות באמת העריכה הראשונה מתאימה לכותרת וממחישה את הCOLD 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.