עבור לתוכן

קירור מים לקנות בארץ? או רק ברשת?

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)?

או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח?

גל

פורסם

אין טעם לקנות לא בארץ ולא ברשת..

זה יקר וזה נותן לא בהרבה יותר ביצועים מקירור אוויר טוב...

לדעתי בכל יום נתון עדיף לך קירור אוויר איכותי עם משחה מצויינת מאשר לבזבז כ1000 שח על מערכת קירור מים.

קנה TT BigTyphoon ולדעתי יהיה עדיף לך:)

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה,

אך, מכיוון ולפחות חלקנו כאן מתייחסים לעניין בתור תחביב יותר מאשר חישוב עלות\תועלת גרידא,

ולאחר שהחלטתי בכל זאת לבנות מערכת מבוססת על קירור מים,

אשמח להמלצות על קניית רכיבים בארץ - היכן כדאי?

תודה,

גל

פורסם

בארץ? לא כדאי

אלא אם כן אתה מוכן להשקיע ב"תחביב" הזה הרבה כסף ולקבל תוצאות פחוטות ממה שתקבל מציוד מח"ל שיעלה לפעמים פחות.

פורסם

את רוצה מוכן או חלקים?

שמע בכל אופן לדעתי וגם לדעת עוד אנשים הכי כדאי זה DD... ואת זה אתה יכול לקנות או מ www.pandas.co.il או מהאינטרנת....

פורסם

שמע.. זאת ממש לא הבעת דעה על חנות כי יש פה חבר'ה שיכולים להעיד מניסיון שאת הדברים האלה (קירור אקסטרים ומים למשל) אתה לא ממש קונה מפנדה, אלא יותר מזמין ומחכה עד שתתייאש ותקנה מחו"ל.

פורסם

מה תקציב ?!?!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העצות,

את ההיצע של פנדה כבר ראיתי - המחיר גבוה משמעותית מאשר אם הייתי מזמין לבד כולל משלוח מארה"ב למשל ועל כן לא מתאים.

חשבתי על מערכת מבוססת DD, אבל רציתי לבדוק גם חלופות.

האם מישהו יודע מי מוכר מחברות אירופאיות כגון Innovatech, Coolance, AlphaCool וכו'?

תהיתי אם זה יכול להיות זול יותר עקב ה"קרבה"...

האם מישהו יודע על פריטים המיוצרים בארץ !?

תודה,

גל

פורסם

אותו מחיר לא משנה מאיפה !!

אולי 50 שקל פחות 50 שקל יותר...

:xyxthumbs:

פורסם

שמע.. זאת ממש לא הבעת דעה על חנות כי יש פה חבר'ה שיכולים להעיד מניסיון שאת הדברים האלה (קירור אקסטרים ומים למשל) אתה לא ממש קונה מפנדה, אלא יותר מזמין ומחכה עד שתתייאש ותקנה מחו"ל.

LOL

מצחיק ואמיתי

בוא נגיד שזה לא בין הדברים שהם יספקו לך תוך חצי שנה..

במיוחד אם אתה מרכיב שם מערכת חלק חלק..

אני הייתי ממליץ על מערכות קירור מים של asetek

אם כבר מערכת קירור מים שלהם תעשה עבודה מעולה

פורסם

www.frozencpu.com

יש לך שם מבחר הרבה יותר גדול ממה שתימצא בארץ והמשלוחה מגיע תוך 7 ימים (!!!!!!!) ,משלוח של מער' קומפלת יעלה בערך 55$ .

פורסם
  • מחבר

www.frozencpu.com

יש לך שם מבחר הרבה יותר גדול ממה שתימצא בארץ והמשלוחה מגיע תוך 7 ימים (!!!!!!!) ,משלוח של מער' קומפלת יעלה בערך 55$ .

אני מכיר אותם - ואכן מומלץ מאד - כבר קניתי מספר דברים מהם בעבר.... :xyxthumbs:

אך רציתי לבדוק אלטרנטיבות..כנראה שאין ממש :nixweiss:

פורסם

פרוזן יקרנים

אני ואלי (arkadur) עומדים להזמין מהחבר'ה האלה:

http://www.voyeurmods.com

אחרי שקיבלתי עליהם כמה המלצות מחבר'ה פה בפורום

פורסם

יש לך גם :

www.cooltechnica.com

שהם זולים אבל יש להם מבחר יותר מצומצם.

היתרון בפרוזן שאתה לא משלם מכס מע"מ, כי הם מצהירים על המשלוח מחיר נמוך(בלי שתבקש).

פורסם

תן לי לספר לך משהו שבדקתי לא מזמן..

על חומרת מחשב וכאלה אין מכס ביכלל.. אתה משלם רק את המע"מ.

בדקתי את זה עם שני עמילי מכס שאבא שלי היה משחרר דרכם במכס דברים שהוא היה מייבא מחו"ל לעבודה שלו.

אז הם עדיין מורידים לך בסכום של המע"מ שתצתרך לשלם אבל לפי המחירים שלהם ביחס לאחרות, זה לא תמיד משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים