פורסם 2006 באפריל 719 שנים שלום אני עומד להתחיל פרוייקט של מחשב קטנציק שישמש גם כשרת וגם כראוטר ועוד . כהתחלה אני מציג את החומרה איתה אעבוד ואני מקווה שעוד לפני החג גם יהיו תמונות על מהלך העבודה וההתקדמות...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר סתם משהו עם כיתוב HTML לרוב אולי איזה כמה תמונות לא משהו שיצריך UPLOAD גדול אני יעבוד עם DYNAMICDNS סתם להתנסות ....
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר היה לי איזה לוח אם ישן של ASUS מיקרו ATX שכלל גם כרטיס מסך ON BOARD והיה לי מעבד ישן 1.5 עם סטיק זכרון שנשאר לי בנוסף יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח ורשת אלחוטית בינהם ואני רוצא מחשב אחד שיהיה דלוק 24 שעות שישמש בין היתר גם ראוטר כדי שאם אני רוצה לגלוש בנייד אני לא חייב להדליק את המחשב המרכזי,אני רוצה להקפיד על הSMALL FORM FACTOR לכן לקחתי מטכנאי שאני מכיר את הבפנים של ספק כוח חדש בשקית ללא הקופסה החיצונית שלו עם מאוורר ואני מתכוול לבנות לו קופסה הרבה יותר קטנה,בנוסף חשבתי למכור את הדיסק הקשיח שיש לי ולקנות נייד אבל היות ואני רוצה שהמחשב ישמש גם כשרת אני ישאיר את הקשיח הרגיל שהוא מהיר יותר . ודרך אגב במוסד בו אני גר ולומד יש רשת שה-UPLOAD שלה דיי גדול יחסית לשאר הספקיות. והינה הספק...:
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר שלום קצת התעכבתי עם הפרוייקט אבל הינה העדכון: פרקתי וידאו ממש קטן של AIWA שישמש מארז הוצאתי לו את כל הקרביים ואני מתכוון לשייף אותו עם המולטיטול שיתאים ללוח אם בצורה הכי אופטימלית
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר עדכון אחרי עבודה עם הדרמל: הציר הגמיש כנראה שאני לא יודע לעבוד איתו כי הכבל הפנימי שלו יצא ואין קשר בין סוף הציר למנוע לכן לא השתשמשתי בציר הגמיש . אם מישהו יוכל לתת לי איזה עזרה איך מרכיבים את הציר הגמיש אני אשמח או שאולי מישהו יגיד לי שהציר הרוס כי הכבל הפנימי יצא אז אני אחליף את המכשיר כי יש לי עוד אחריות...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים יש לי בדיוק אותו כלי אתה מפרק את העיגול הזה שמתחת לתפסנית הוא מתברג פותח את התפסנית מכניס את בכבל הפנימי מחזק אותו ומבריג את השיבה שלו
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר כן את הצד של המנוע אין לי בעיה הבעיה שבצד שתופסים הכבל יצא ואני לא יודע איפה לחבר...תסתכל בתמונה...יכול להיות שאם הכבל יצא מהצד שתופסים אולי הלך הציר הגמיש
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים כן את הצד של המנוע אין לי בעיה הבעיה שבצד שתופסים הכבל יצא ואני לא יודע איפה לחבר...תסתכל בתמונה...יכול להיות שאם הכבל יצא מהצד שתופסים אולי הלך הציר הגמישתדחוף את הציר חזרה עם היד למקום עד שהוא יכנס למקום של התפסנית אתה תרגיש את זה תכניס ותסובב יש לו פין מרובע הוא צריך לשבת במקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.