עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז שיוכל להכיל מערכת קירור מים?

Featured Replies

פורסם

טוב אז לפני שנה וחצי בערך קניתי את האנטק סופר לאנבוי...חשבתי שיהיה לי מארז קל נורא וקומפקטי שיוכל להכיל את כל הדברים...הבעיה שהוא התגלה כקטן מדי...הOCZ MODSTRREAM שלי בקושי נכנס...והייתי דיי מוגבל מבחינת המקום ואפשרויות ההרחבה

במסגרת שדרוג כללי החלטתי לסיים את מערכת קירור המים שלי...והאנטק קצת הגביל אותי...

עכשיו הצלחתי במזל למכור אותו ב-300 שקל ואני עכשיו מחפש מארז חדש...

אין לי יותר מדי דרישות...רק שיהיה לו מאוורר 120 מ"מ מאחור (רצוי שיגיע מוכן עם המאוורר שאני לא אצטרך להוסיף אחד) ושיהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לי מרווח עבודה כמו שצריך...למען האמת רצוי טול פרי

אני חשבתי על הג'יגהבייט אורורה או על הסאנבים כשהג'יגהבייט זכוה בנקודות אקסטרה בגלל שהוא קל(יתרון אדיר בשבילי שאני סוחב את המחשב שלי איתי למלא מקומות) ושיש לו דלת קדמית מאלומניום ולא מסתם פלסטיק (ללאןבוי שלי נשברה הדלת הקדמית וזה היה סרט להשיג חדשה)

מה אתם אומרים? יש הצעות מפתות?

התקציב שלי...האמת? חשבתי לקנות משהו ב-400-500 אבל אני רואה שמשהו פרט לטרנספורמר אין ממש ככה ש-700 נראה לי זה הגבול הממש עליון שלי.

אהה עוד דבר...רצוי שיגיע אם כל המאווררים כבר בפנים+שלא יהיו רועשים מדי...לא חובה אבל תמיד טוב לציין האם המאווררים רועשים או לא..

יש רעיונות מעניינים אחרים?

פורסם

יש בעיקרון כמה אופציות טובות

הכי טובות זה ה-Gigabyte Aurura וה-CoolerMaster WaveMaster

שניהם אלומיניום עם יתרון באיוורור לאורורה ויתרון באיכות ל-WaveMaster

פורסם
  • מחבר

יש בעיקרון כמה אופציות טובות

הכי טובות זה ה-Gigabyte Aurura וה-CoolerMaster WaveMaster

שניהם אלומיניום עם יתרון באיוורור לאורורה ויתרון באיכות ל-WaveMaster

איכות?

הגדר איכות...

איכות בניה? איכות חלקים?

הסתכלתי קצת על הווייבמאסטר פרט לתג מחיר של 900 שקל שהוא שערורייתי מבחינת אין לו גם מאוורר 120MM מאחור מה שהופך אותו למועמד פסול

פורסם

ליאור שכחת לציין גם כי האורורה מותאם מראש לקירור מים, אני חושב לקירור מים מאותו הבית , של ג'יגהבייט

אבל אני מניח אפשר להתאים שם קירורי מים אחרים, כמו למשל הביג וואטר

בכל מקרה ההמלצה שלי היא האורורה

עריכה: חח כן ערכתי

פורסם

ביג וואטר התכוונת

וה"מותאם" זה כולה 2 חורים לצינורות (אחד למים נכנסים אחד למים יוצאים לרדיאטור) שגם ככה עם הקירורי מים אתה מקבל Bracket ל-PCI שיש בו את החורים

יש את האופציות מבית CoolerMaster:

Centurion 532, 534, 531 ו-Ammo 533.

אף אחד מהם לא אלומיניום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים