עבור לתוכן

מפרט למעצב וגרפיקה עד 7500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

היא נעולה על מותגים שיבזבזו הרבה כסף במפרט. הזיכרונות של קינגסטון טובים אבל יקרים מידי, ואם היא רוצה לוחות לא מפוצ'רים אז שלא תלך על אסוס, כי הם מאוד יקרים ביחס עלות תועלת ולא נותנים יותר מלוחות מקבילים של יצרנים טובים אחרים, כמו Gigabyte/Abit וכו'

לתוכנות כמו פריהנד ופוטושופ, הקוודרו פשוט יהיה חסר תועלת, הוא יהיה טוב רק לעריכת וידיאו פחות או יותר, התוכנות שהיא משתמשת בהן דורשות שני ג'יגה, ואם היא עורכת כבדה אז גם 4 ג'יגה לא יזיקו, וכרטיס מסך מובנה עם מעבד חזק יהיו עדיפים על קוואדרו, וכל לוח פשוט יתן אפשרות לOC בינוני:

כמות. מוצרים סה"כ

1 Samsung 19 LCD SyncMaster 930B 2,275 ש"ח

1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח

1 Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Tray 1,593 ש"ח

1 Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Chipset 775 660 ש"ח

2 Samsung 1GB DDR2 533 Original 1,170 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulkאחריות יבואן רשמי LG בישראל

- Ide Cable : ללא כבל

- אחריות : שנה 229 ש"ח

1 Seagate Barracuda 80GB 7200 SATA II 8MB ST3808110AS 362 ש"ח

1 Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3808110AS 525 ש"ח

1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח

1 הרכבת מחשב במעבדה 150 ש"ח

סה"כ 7,711 ש"ח

שים לב שהמחיר כולל הרכבה במעבדה.

פורסם
  • מחבר

סליחה,אבל אסוס וקינגסטון זה חובה.במחקר ופיתוח שהיא עובדת זה מה שהם אוהבים מבחינת יציבות,אמינות ואיכות.כל העורכים והמעצבים עם מעבדי אינטל,לוחות של אסוס וזכרונות שחלקם הרב הוא קינגסטון.אז זה סגור.

לגבי שאר הדברים היא תכניס עוד תוכנות לעבודה(בבית) שידרשו QUADRO.הבעיה שלה שהיא צריכה עכשיו מחשב לבית.עד היום היא עבדה בעבודה,ועכשיו גם בבית,אז החומרה קצת ידועה לה,אבל חסר לה עזרה.כי בעבודה מביאים להם מחשבים(חלקם מקינטושים..חבל"ז) מוכנים.

עכשיו השאלה העיקרית האם ניתן באמת לבצע OC ל-166 ולהסתפק בזה,או שצריך להתחיל להתעסק עם מחלקים,מתחים וכל זה.ושוב,היופי של המארז ממש לא מענין אותה,כמו היופי של שאר הרכיבים.

עריכה:אינטגל,הכיוון של המפרט שלך נראה לי,והאם יש עוד משהו שניתן לעשות עם הרכיבים או שזה המומלץ.

פורסם

שמע, אנשים לקחו את המעבד הזה על מתח סטוק עם קרור סטוק ל 3.6 גיגה.

לא אמורה להיות בעיה. אפילו עם התוכנת AI של אסוס (למרות שעדיף בביוס). ומה הבעיה לשים מחלק לזכרון?

פורסם
  • מחבר

שמע, אנשים לקחו את המעבד הזה על מתח סטוק עם קרור סטוק ל 3.6 גיגה.

לא אמורה להיות בעיה. אפילו עם התוכנת AI של אסוס (למרות שעדיף בביוס). ומה הבעיה לשים מחלק לזכרון?

:lol: :lol: אני הולך לעשות את זה.אז לא כל כך יודע להתעסק עם המחלקים.גם אצלי במחשב לא כל כך הלך.אבל שנגיע לרגע שהמחשב יהיה אצלי אז אני מקווה שבעזרתך/ם אסתדר.

אז המפרט הוא בסה"כ נראה לי,כי זה היה הכיוון שלי,ואני מקבל את השינויים שלך לגבי הספק.אבל במה שונה המארז שנתת לי מה-21?אם אצליח לשכנע אותה לוותר כרגע על מסך במה היית שם עוד 600 שקל?במעבד?בלוח?בזיכרון?

עריכה:ניתן בשלב ראשוני לוותר על ה-BT?

פורסם

אל תוותר על קרור טוב למעבד הזה.

אל תשקיע 600 שקל בכלום.

דרך אגב, היא צריכה FIREWIRE?

פורסם
  • מחבר

:yelclap: :yelclap: אינטגרל:

היא לקחה את המפרט שנתת,ובסוף שינינו לזכרונות של OCZ עם הבטחה ממי שקנינו(כבר קניתי ממנו גם בשבילי בעבר) שאם יהיו בעיות עם הזכרונות אז יוחלף לקינגסטון.

המחשב יהיה מוכן אחרי החג כי לא היה במלאי את ה-805.הוא אמר שחטפו אותם..חחח אולי הוא עובד עלי,אבל הוא הבטיח אחרי החג.

עכבר היא הוסיפה את מה שיש לי(510) אהבה מאוד את הנוחות.ומקלגת של מיקרוסופט פשוטה.

מה שנשאר זה המסך,אבל בעוד חודשיים.וזה עוד יצא עם העכבר והמקלדת יותר זול ממה שנתת.

.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

אני יכול להמליץ לך על G90FB של VIEWSONIC.

19" CRT מהסדרה המקצוענית שלהם.

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1065

קניתי אותו לפני שבועיים ואני מאוד מרוצה.

הכל חלק וברור ב1280X1024.

אמנם אני גם משחק איתו, אבל עובד הרבה בפוטושופ ופלאש.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: גם לי יש מסך של VIEW..תסתכל במפרט שלי.אחלה מסך! אני חושב שבסוף היא תיקח כזה,כי כתמורה לכסף הוא מעולה.

הבעיה שהם הפסיקו לייצר מסכי CRT..FINITO..דיברתי אתם והם הפסיקו את ייצור מסכי ה-CRT.חבל.

אינטגרל-זה יכול להיות שהמעבד הגיע ל-6000???וואוו!!זה ממש מדהים!יש מישהו שהגיע עם איזה שהוא מעבד לתדרים כאלה?זה ממש מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים