פורסם 2006 באפריל 619 שנים הצלחתי לעשות OC עד ל-2350 אם מישהו הצליח יותר עם הלוח הזה (Asus A8N-e) אני אשמח לשמוע איך ??... יש לי זכרונות של Corsair 2.5 ומעבד AMD 3800+ X2 ו- eVGA 7600gt co. מישהו יכול להמליץ לי גם על תוכנה לבדיקת עומס ( לא prime95) ולינק להורדה. ? תודה.... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 619 שנים תנסה את התוכנה : S&M http://testvram.nm.ru/snm.zipאני אישית אוהב אותה יותר הרבה יותר מה PRIME95
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אחי אתה עוד לא העלתה מתח...אתה יכול עוד הרבה!נ.באולי הזיכרונות מגבילים אותך?? נסה להוריד יחס זיכרונות ל-166בבקשה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אם אתה יכול תריץ בבקשה 3dmark05 ותגיד לי כמה קיבלתה... לא רק אתה רוצה לדעת כמה הוא קיבל... אוברקלוק נכבד, מותר לדעת מתי רכשת את המעבד, האם לאחרונה?, יכול להיות שנפלת אל סטפינג טוב מאוד כלומר יכול להיות שהמעבד שלך ממש טוב באוברקלוק כפי שהבנתי ה-E4 הנוכחיים יותר טובים מה-E6 הקודמים ויש תוכנה אחת שאני מאוד אוהב להשתמש בה שנקראת OCCT אתה יכול להוריד אותה פה: http://www.ocbase.com/OpenBeta/OCCTv0.91.exe היא נוחה מאוד לשימוש בהצלחה בהמשך!
פורסם 2006 באפריל 619 שנים למה הוא נפל על מעבד כל כך טוב? שלי עושה 2400 על מתח סטוק...אם אתה מתכוון אליי אז לא התכוונתי בשום אופן למתחבהודעה שלי הכל התמקד על הסטפינג.. זה מה שמעניין אותי
פורסם 2006 באפריל 619 שנים תודה על התוכנה, עובדת יופי... ;Dקיבלתי 23566, זה בסדר?למי אתה מודה לי או ל ®_GL_® ?ואיזה תוכנה הרצת של 2001?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אני מודה לשניכם, אני אריץ מחר את 2005.אם אתם יכולים להסביר לי איך אני יכול לעלות עוד בקלוק.(אני חדש אז מפורט בבקשה)..??
פורסם 2006 באפריל 619 שנים כמו שהעלת עד עכשיו אם אתה רואה שהמעבד לא יציב, כלומר המחשב לא עולה, הווינדוס לא עולה, הווינדוס נתקע וכו' תנסה להעלות טיפה מתח ותראה באיזה שלב אתה יכול להתקדם, העיקר זה להגיע לתדר מסויים על מינימום מתח
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אתה מכיר מישהו עם הלוח הזה? אני רוצה עזרה ב-bios. כרגע הרוב שם ב-auto חוץ מהתדר כמובן שמכוון ל-235 והמתח ב-1.35 . וכן המעבד חדש מהאריזה... שאני מריץ את ה-3dmark05 אני צריך לסגור את כל החלונות או שזה לא משפיע על התוצאה?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אתה מכיר מישהו עם הלוח הזה? אני רוצה עזרה ב-bios. כרגע הרוב שם ב-auto חוץ מהתדר כמובן שמכוון ל-235 והמתח ב-1.35 . וכן המעבד חדש מהאריזה... שאני מריץ את ה-3dmark05 אני צריך לסגור את כל החלונות או שזה לא משפיע על התוצאה? עדיף לסגור את כל מה שלא צריך אבל זה לא ממש משפיעה... וכשאתה עושה אוברקלוק אל תשכח לבדוק תמיד טמפרטורה!
פורסם 2006 באפריל 719 שנים איזה קירור יש לך ?! במקרה שזה אחד טוב, תעלה מתחים, תעלה עוד FSB תרד במחלק ל166 תרד למכפלת HTT X 3... תנסה להוריד מכפלת מעבד... יש עוד הרבה להמשיך אחי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.