פורסם 2006 באפריל 919 שנים נחמד אבל השאלה היא האם זה נוחמאוד נוח ;Dהמכשיר הזה מדהים.כמו שכבר אמרתי בעבר ניסיתי אותו וזה פשוט תענוג.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מה הבעיה להשוות נתונים טכניים בעצמך ??למה לדבר ככה?? עשיתי לך משו??וזה לא הקטע של להשוות נתונים טכניים, פשוט אני מחפש כל מיני דברםי שהI6 מתעלה על ה H10 אני לא רואה שיש סיבה לקנות את הדבר הזה שהH10 נמכר ב1100 ומכיל עוד ג'יגה והוא בערך עם אותן תכונות
פורסם 2006 באפריל 919 שנים ב 6 יש OTG, אופציה להצגת וידאו, הדיסק קשיח בפנים הוא בטכנולוגיה חדישה יותר מהירה יותר והוא גם קטן יותר, איכות השמע וההגברה הפנימית בו יותר טובה, הוא קל יותר, בעל יותר שעות השמעה ועוד....
פורסם 2006 באפריל 919 שנים OTG ווידאו זה סתם שטויותזה נגן עם 4 ג'יגהמה עוזר OTG?אולי אם הוא ריק אז זה עוזר
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר לא לכולם יש ג'יגות של שירים במחשב.אם יש לך רק 1 או 2 GB של מוזיקה למה לא להסתובב עם נגן קל וחמוד?!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני לא סוגר ג'יגה של מוזיקה. יש לי בערך חצי ג'יגה של מוזיקה.. אני שומר רק את מה שאני יודע שאני באמת אשמע ולא אלבומים ודיסקים שלמים
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר בשביל זה קונים U3 עם ג'יגה או 2 ולא את החדש הזהלמוזיקה בסדר אבל מה אם רוצים להכניס סרטים או קליפים?לפחות 4GB צריך..יש לי 5 GB של מוזיקה אבל אם אני קונה נגן חדש אז הוא צריך להיות לפחות 20 ג'יגה כי אני מתכוון להשתמש בUMS ולהכניס גם סרטים.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים יופי תראה סרט במסך בגודל ציפורןראיתי מה זה וידאו ב2.2 אינץ' מH340זה חראסתם להתלהבלא שימושי בגרוש
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר תשמע אני ראיתי את הוידאו בנגנים כמו H340 ו X5L והוידאו סביר.כמובן שלראות את טרילוגיית שר הטבעות במסכים כאלה זה לא תענוג אבל קליפים קצרים וגם סרטים מסויימים אפשר להנות.אתה אומר שזה לא שימושי בגרוש אבל אני בטוח שאם היית קונה עכשיו נגן אז לא היית מוותר על הפיצ'ר הזה.על הU3 והI6 אני לא מדבר כי לא ראיתי אותם בפעולה אבל אני מתאר לעצמי שלראות בהם סרטים שלמים זה לא בכלל לא זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.