פורסם 2006 באפריל 719 שנים תכלס יש גם את הסנסה החדשים עם 4 ו-6 ג'יגהמחירים בהתאם.... ולא פחות פונקציות מה- iaudio בלאט איזה התבלטותmx5021 או iaudio6בעע
פורסם 2006 באפריל 719 שנים הסנסה החדשים נראה לי שיחקו אותהלפחות אצליאני מת כבר לקנות את ה6 ג'יגה ואני רק מחכה שמישהו יטוס לארה"ב או שקמרה פור לס ימכרו אותו כי הC אצלם ממש זולים יחסית למחיר שאמור להיות בארץ
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר תחליט מה יותר חשוב לך..אבל במקומך, כמה שהI6 נראה מדליק אם אתה בוחר נגן במקום רמקולים אז במקום לשלם עליו 1500 ש"חלך על X5או קריאטיב זן מיקרו פוטו.הנגן לא שווה את הכסף (במחיר הזה).
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ה-mpio עם ה-8 ג'יגה הוא בלטה לעומת הiaudio6 . לפי דעתי לפחות...שוב, הנגן הזה לא מיועד לסרטים! זה סתם פונקציה נוספת לשים איזה סרטון דפוק או משהו אבל לא סרטים באורך מלא.העיצוב שלו נחמד אבל חבל שהוא מין בלטה קטנה כזאת.קריאטיב זן מיקרו שוקל 115 גרם. וה-uaudio6 רק 60.אז זה שהוא שוקל כפול מה-U3 זה שטויות! אל תשכחו מסך יותר גדול וכפול מקוםאני הולך לבאג לראות אותו מבחינת גודל,ואם הוא נורמלי אז ישר לקופההמלצה שלי, אל תקנה בבאג...מחירים יקרים וחרא שירות...מניסיוןהסיבה היחידה ששילמתי להם מחירים מופרזים כאלה היא משום שחשבתי שהם מספקים שירות טוב ואחריות ושיהיה לי למי לפנות בעת צרה אך הם שיקרו לי בפנים, הם אמרו ששלחו את הנגן שלי לתיקון h320 אך בעצם לא שלחו...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר יעילות היא לא בדיוק הסיבה שיש את זה.אבל זה אלגנטי, זה נוח, זה נחשב יותר מתקדם מכפתור שלוחצים עליו.אפשר לראות את משטחי המגע האלה בנגנים של אייפוד וקריאטיב.אבל מה שiAudio עשו עם הI6; משטח המגע האלכסוני זה עשה את זה יותר אטרקטיבי לדעתי לפחות.מה גם שהאלכסון הזה מתאים לGUI במכשיר..זה נחמד.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים הם סתם עשו את זה בשביל שיהי יפה- בכלל הנגן ממש יפה אבל הוא עדיין לא שווה את המחיר המופרד, במיוחד שזה לא פלאש.....מה השוני בינו לבין הH10?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.