פורסם 2006 באפריל 619 שנים שלום,אני עושה פרויקט קירור למחשב אבל לפני זה צריך לחקור...כאילו כל תינוק יודע שמעבד מוציא חום והכרטיס מסך זה תחום שצריך שיפור...וגם הצ'פסט והזכרון ובכלל האוורור במארז אבל כדי לשפר את הטפרטורה של האויר שבמארז צריך לדאוג למאווררי מארז אבל גם צריך לאתר את המקומות החמים במארז כדי לקרר אותם ..האם יש עוד דברים ששכחתי?בתודהעידו
פורסם 2006 באפריל 619 שנים יש כאלה שמקררים את המוספטים על הלוח אבל אני מניח שזה יהיה מיותר...מטרתך היא?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אילו שבבים קטנים שמפוזרים על לוח האם ומתחממים מאודאם אני לא טועה הם מייצבים מתח
פורסם 2006 באפריל 619 שנים הם לא בדיוק מפוזרים על הלוח הם יותר קרובים למעבד הם מייצבי מתח...הנה תמונה עם הקירור..(אל תתיחס למה שמסומן באדום)..http://www.techpowerup.com/reviews/DFI/LPNF4UD/images/atx.jpg
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מוזר אצלי בלוח שלי (של ג'יגהבייט) הם מפוזרים בכל מקוםלמרות שזה הגיוני שהם אמורים להיות קרובים למעבד
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אולי אלה לא המוספטים יכול להיות שאתה מסתכל על ציפים אחרים..(ולא חסר כאלה בלוחות)..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים לא מחייב שהם יהיו צמודים למעבד יש מצב שיש לך עוד כמה בלוח (לזיכרונות ..וכו) אבל יש בעיקר ליד המעבד..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים לא מחייב שהם יהיו צמודים למעבד יש מצב שיש לך עוד כמה בלוח (לזיכרונות ..וכו) אבל יש בעיקר ליד המעבד..לא דווקא יש לי אחד בין חריצי הPCI
פורסם 2006 באפריל 619 שנים חח לא הכוונתי ליד (פיסית) הזיכרונות הבאתי רק דוגמא למה עוד צריך מייצב מתח (מעבד/זיכרון..ובכללי ללוח)..
פורסם 2006 באפריל 719 שנים בין תריצי הPCI יש קבלים !! וצ'יפים ממש קטנים.. יכול להיות שאלה מייצבי מתח לכרטיס מסך בזמן העלאת מתחים !! החלק שאתה מתכוון אליו נקרא PMW אם אני לא טועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.