פורסם 2006 באפריל 619 שנים אני די זזתי מתי שצילמתי,אבל בכל זאת יצא סביר. נכון שהוא חמוד??? ;D רציתי לעשות לו "קוצי מוצי" אבל הוא התחיל לעשות לי את הרעשים האלו שחתולים עושים שהם מתעצבנים,אז וויתרתי :'(
פורסם 2006 באפריל 619 שנים לזה אתה קורא חמוד? הייתי מלהק אותו למלך האריות בתור סקאר (הדוד הרע של סימבה).
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אבל אבל הוא באמת חמודדד..... :-[ איך אפשר להגיד עליו שהוא לא חמוד?? כזה שמנמן ומתווקקק בא לי לאכול אותו... בקשר לפוקוס,אני פשוט זזתי ,ודי מיהרתי. הצילום נעשה עם פלאפון.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אבל אבל הוא באמת חמודדד..... :-[ איך אפשר להגיד עליו שהוא לא חמוד?? כזה שמנמן ומתווקקק בא לי לאכול אותו... בקשר לפוקוס,אני פשוט זזתי ,ודי מיהרתי. הצילום נעשה עם פלאפון. אפשר לדעת עם איזה? גם אני רוצה .
פורסם 2006 באפריל 619 שנים חמוד אבל לזה לא הייתי קורא שמנמן, גם יחסית לחתול רחוב אם הוא כזה. בכל מקרה יש לו עיניים מיוחדות.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אפשר לדעת עם איזה? גם אני רוצה . אם אתה רוצה מכשיר רק כדי לצלם קנה W800 אני עם 6680 כי הוא גם מצלם יחסית טוב,וגם הוא סימביאני... פונקציות בלי סוף - > מחשב כף יד קטן או במילה אחרת SmartPhone אני מעדיף את זה.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים בקשר לפוקוס,אני פשוט זזתי ,ודי מיהרתי.זה לא קשור...הספסל יצא בפוקוס במקום החתול... מה שאתה אומר זה מהירות תריס נמוכה... והיא גבוהה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.