עבור לתוכן

מה התוכנה הכי טובה ל5.1?

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים

תודה

פורסם

דבר שלא כולם מבינים בהתחלה זה שלא כל הדברים שתפעיל מעכשיו תוכל לשמוע ב 5.1 אלא רק מה שבמקור מיועד ל 5.1 למשל כמו משחקים (רוב המשחקים החדשים מנצלים את זה) וסרטים (AC3 שהוא 5 או 6 ערוצים) , לעומת זאת לרוב שירים ששומעים במחשב הם סטריאו ולכן תשמע אותם רק משני רמקולים. כל זה כמובן בהנחה שהרסיבר שלך מחובר נכון ובמחשב מוגדר שיש לך 5.1.

אם תגיד לי איזה כרטיס קול יש לך אולי אוכל לעזור לך להגדיר ולהמליץ לך על תוכנה שתפזר מ 2 רמקולים ל 5.1 ואז תוכל לשמוע שירים גם ב 5.1. (לרוב התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול עושה זאת לא רע).

למרות שלא כולם אוהבים לשמוע שירים שהוקלטו בסטריאו ב 5.1.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מובנה של GIGABYTE שזה REALTEK 97 נירא לי ואני משתמש בתוכנה של גיגבייט שהופכת את מ2 רמקולים ל5 ובאמת שומעים בכל הרמקולים אבל אני רוצה תוכנה טובה יותר שתתאים יותר

אה וצריך להגיע לי בערב חג ביחד עם דוד שלי את ה8 ערוצים קיט הרחבה של גיגבייט כדי שאנ יוכל לחבר את המערכת בכבל אופטי :)

פורסם

אני אישית משתמש בתוכנה של

gigabyte שהגיע עם הדרייבר של הכרטיס קול שלי ואני מרוצה כרגע (בעיקר אני משתמש בסרטים).

אני לא יודע אם אצלך זה אותה תוכנה בדיוק כמו שלי כי יש לי כרטיס קול שהוא alc882m אבל אני מניח שזה בערך אותה רמה.

כמו שציינתי אני די מרוצה מזה כרגע (עד שאני אקנה את ה X-FI) אבל מהשוואה שעשיתי עם audigy והתוכנה של Creative אז לא הרגשתי הבדל משמעותי בין השתיים.

אני מציע לך לחכות לעוד תגובות של אנשים אולי מישהו מכיר תוכנה יותר מקצועית לזה , וגם כנס לאתר של

realtek

ותעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול להכי מעודכן , זה ייתן לך עבודה יותר נוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים