פורסם 2006 באפריל 619 שנים :'( שים משהו להורדה באימול ותסתכל איך האחוזים זזים... ראסמי. ובאמת,לך תעשה משהו עם עצמך,לך צא עם חברים תסתובב תטייל..לא חסר דברים לעשות.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים תשחק כדורגל,כדורסל. לך לים סוף שבוע יהיה אחלה מזג אויר ואחלה תחתים מפזזים על החוף
פורסם 2006 באפריל 619 שנים וואי ארתור מעלה בי זכרונות יפים, זאת הייתה אחלה סדרהרגעזאת הסדרה עם הפילים והקרנפים ?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים חרשתי על הTV אין כלום!חוץ מארתור.... אבל אחרי שראיתי 28 פרקים בפרצף.........(בVOD) יש 28 פרקים של ארתור ב-VOD?! אני זז לכמה ימים תחספס את הנקניק תצחצח את הגזר תאחוז במטאטא תשפשף את מקל החיים תענג את המלפפון
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אחי אני מבין אותך... אני בן 15 כמעט ויש עבודה, אני הולך לסרט עם חברים שלוש פעמים בשבוע, אני יוצא כל ערב, יש פול שיעורים (אבל זה לא אופציה... חחח) ועדיין די משעמם... טוב יאלה אני עפתי לישון אחרי שני לילות בלי שינה...
פורסם 2006 באפריל 619 שנים רגעזאת הסדרה עם הפילים והקרנפים ?נו , זה זה ?קורניליוס וחבריו העליזים שהיו תמיד זוממים מזימות זימתיות ?או שהוציאו עוד סדרה וקראו לה ארתור ?אני במתח .קדימה , שפכו קצת nfo , קצת אור .
פורסם 2006 באפריל 619 שנים נו , זה זה ? קורניליוס וחבריו העליזים שהיו תמיד זוממים מזימות זימתיות ? או שהוציאו עוד סדרה וקראו לה ארתור ? אני במתח . קדימה , שפכו קצת nfo , קצת אור .
פורסם 2006 באפריל 619 שנים שיו , זה היצור הנוראי הזה , שאין לו זן !!!OMG .זה יותר נורא מהספוג הצהוב הזה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.