פורסם 2006 באפריל 919 שנים וואו, בלבלתם אותי! :s05: קמח עם מים, קמח בלי מים... כן טופח, לא טופח... מצה רגילה, מצה שמורה... נ.ב. אשמח לקבל תשובה למה לא אוכלים פשוט מצה באופן סמלי בנוסף ל"אוכל רגיל".
פורסם 2006 באפריל 919 שנים ig חכה אני עוד יחזיר לך חחח עומרי כנ"ל. they will never catch me alive! beep beep
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני אוכל חמץ.מה לעשות אחרי שדברים מסויימים קורים אתה מתחיל לפקפק בקיומו של אלוהים. פעם לא הייתי אוכל.אה ובקר לדיון על העוגיות של פסח,הן דוחות ברמות מטורפות!אבל אני נורא אוהב את הלחמניות של מקדונלדס אבל נראה לי שהן עשויות מחול
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני אוכל חמץ.מה לעשות אחרי שדברים מסויימים קורים אתה מתחיל לפקפק בקיומו של אלוהים. פעם לא הייתי אוכל.אה ובקר לדיון על העוגיות של פסח,הן דוחות ברמות מטורפות!אבל אני נורא אוהב את הלחמניות של מקדונלדס אבל נראה לי שהן עשויות מחול אז גם אתה אוהב לאכול חצץ? (אני הולך לישון לפני שאני משתגע לגמרי... )
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים חחחח ig אני ידבר עים המנהלים שיפתחו פורום חדש "צחוקים" אתה עומרי ומור מנהלים.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אז גם אתה אוהב לאכול חצץ? (אני הולך לישון לפני שאני משתגע לגמרי... ) ללחמניות של מקדונלדס יש טעם של שפיך של פרות וחרה של סוס בתוך ארגז חול
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מתי יצא לך לטעום שפיך של פרות וחרה של סוס בתוך ארגז חול?ואם לא יצא לך, מאיפה אתה יודע שזה הטעם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.