עבור לתוכן

אוכלים חמץ בפסח או לא?

אוכלים חמץ בפסח כן או לא? 792 הצבעות

1. 1. אוכלים חמץ בפסח כן או לא?

• כן-אוכל חמץ
    • לא-לא אוכל חמץ שומר כשרות
    • רק פיצה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא שאני שומר או משהו אבל אמא שלי שומרת ככה שרוב הסיכויים שאני לא יאכל חמץ בפסח.

• תגובות 117
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן חמץ , לא חמץ ... מה זה משנה .

פורסם

לא שזה משהו עקרוני ולא שאכפת לי לאכול חמץ אבל נראה לי שגם השנה אני לא אוכל חמץ, ובאמת אין לי מושג למה :nixweiss:

אה כן ועוד משהו: עוגיות קוקוס שולטות

פורסם

לא שזה משהו עקרוני ולא שאכפת לי לאכול חמץ אבל נראה לי שגם השנה אני לא אוכל חמץ, ובאמת אין לי מושג למה :nixweiss:

שמח שהחלטתה לעשות זאת ואפילו גאה בכך...

פורסם

גאה? מה אתה אבא שלו?

שכל אחד יעשה מה שבז*ן שלו... כל בנאדם מחליט מה הוא רוצה להכניס לפה, אם זה מצות, לחם, או ג'וקים (או כריות...)

פורסם

העוגיות הכשרות לפסח מגעילות... :P אבל השניצלים עם הפירורי מצה טעימים! :smile1:

פורסם

גאה? מה אתה אבא שלו?

שכל אחד יעשה מה שבז*ן שלו... כל בנאדם מחליט מה הוא רוצה להכניס לפה, אם זה מצות, לחם, או ג'וקים (או כריות...)

זה כבר לא בז... זה בכניסה (או יותר נכון באין כניסה) השנייה...

לזה שאמר שהוא לא אוכל כי הוא לא יהודי, אז רק שתדע לך שזה לא עניין של יהודי או לא... זה יותר כבוד למסורת היהודית (והישראלית מתוקף זה שהמדינה יהודית...). אבל לי זה ממש לא מזיז... אני גם ככה אוכל בקושי פיתה בשבוע (מי אוכל זבל כשיודעים לבשל כמוני ;)) אז אני לא מתכוון לדחוף לעצמי דיקטים בכוח...

וכן, זה ממש צועק "וויכוח דתי..."

פורסם

אבל אם הוא לא יהודי אז מה הקשר שלו ל"מסורת היהודית"? אם זה לא ענייו של יהודי או לא אז עניין של מה זה כן?

פורסם

לא קשור... פשוט זה כמו שהוא לא יבוא מול בית כנסת לעשות מנגל ביום כיפור :nixweiss:

שוב, זה יותר קשור לכיבוד שאר האנשים במדינה שכן שומרים על כשרות וכו... בכול זאת, לא נראה לי שרק בגלל שהוא לא יהודי הוא יעשה דווקא לשאר...

המסורת היהודית זו המסורת הישראלית (פחות או יותר...) והוא אזרח...

פורסם

אבל הוא לא הולך אל מול בית כנסת ואוכל פיתה... הוא אוכל בבית פיתה... איך זה דומה ללעשות מנגל מול בית כנסת ביום כיפור?

ואני ואני בטוח שגם הוא אבל אניט לא יכול לדבר בשמו מכבדים את אלה שבחרו להימנע מלאכול מה שנקרא "חמץ" אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להפסיק גם לאכול חמץ... זה לא אמור לעניין אותך שאני אוכל לחם... ובטח ובטח שלא אמורים להטיל קנסות על מי שמוכר לחם בפסח...

פורסם

עזוב, עכשו כשאני קורא את ההודעה שלי אני לא מבין מה רציתי להגיד בזה... הייתי באמצע אוכל ;D (אחלה באחלה אורז אם אכפת לכם.. מתכונים בפרטי :xyxthumbs:)

פורסם

למה לאכול חמץ כשיש מצות??? זה אחד הדברים הטעימים.. אם כבר חמץ אז אולי איזה המבורגר בלחמנייה :silly:

פורסם

אפשר לאכול גם חמץ וגם מצות

פורסם

יש רק דבר אחד ששווה בכל הפסח הזה

מצה ברייט/בריין

פורסם

לאן הגענו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים