עבור לתוכן

בבקשה טיפים לפני הפירמוט...

Featured Replies

פורסם

אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט..

נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.

פורסם

טיפ לכולםםםם !! שמפרמטים !! מפרמטיםםם הכלללל אבלל הכלללללל !! לא משאירים כלוםםםם !!

ותעשה טובה תעשה רק כונן אחדדד בגלל זה הוא איטי ככה...

תתקין KasperSky וAd-Aware... אצלי זה ככה כבר יותר מחצי שנה !!

נהנה מכל רגע :)

:xyxthumbs:

פורסם

מניסיון תמחק את הכל!

זה יעשה לך אחרי זה מלא בעיות!!

ותתקין nod32 ו-spybot

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאין מצב,כי איפה אני יגבה איזה 40 ג'יגה :nixweiss: אני גג יכול להשיג דיסק נייד של 20 ג'יגה...אני לא בטוח שכונן D יכול להזיק זאת אומרת יש בו רק קבצים "יבשים" לא התקנות וכדו' יש שם שירים סרטים והורדות..ולהשאיר כונן אחד זה יעשה אצלי בלאגן חוץ מזה הוא לא איטי בגלל שיש 2 כוננים תמיד הייתי עובד עם 2 כוננים ולא האט לי את המחשב בכלל..זאת אומרת עכשיו למשל הוא לא איטי רק שהווינדוס עולה זה איטיות המווווות :kopfpatsch:

פורסם

אתה צריך לפרמט רק את המחיצה שהייתה לך בה את מערכת ההפעלה, כל השאר לא משנה בכלל. וכל עוד אתה מוודא שמערכת ההפעלה עובדת על ההארדיסק המהיר יותר, שבכלל לא בטוח ששניהם לא באותה מהירות, אז לא אמורה להיות לך פגיעה בביצועים. אלא אם מדובר באחד מכוננים ישנים מאוד (כמו כונני 10GB).

פורסם
  • מחבר

אהה חח התכוונתי שיש לי שתי מחיצות ולא שני הארד דיסקים,הארד דיסק יש לי רק אחד..

פורסם

אז בטוח שזה לא משנה.

פורסם

בכל זאת אחי המלצה שלי.. כונן אחד.. ותשים בו 35423432 תיקיות...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים