פורסם 2006 באפריל 519 שנים אחרי שהחלטתי שאני זקוק קצת ל $$$ (אני אסתפק גם בשקלים חדשים..) החלטתי להתייעץ ולנסות לקבל עזרה ממכם אנשי HWZONE.. אני בן 16.5 ואני מחפש עבודה(לא מקדונלדס) שתהיה לי לכל חופשת הפסח ושתהיה אצל מעסיקים או משהו עצמאי.. אז אני אשמח אם תזרקו רעיונות: אני בינתיים חשבתי רק על אולי לימוד אנשים זקנים איך לעבוד בWORD או לגלוש באינטרנט \ לפתוח איזה חוג לילדים(אשמח לרעיונות לחוגים..).. בבקשה תהיו רציניים .זה מאוד חשוב לי.תודה.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים רק מלצר..זה נראה לי הכי טובגם אני מחפש ולא מוצא..תמצא לך איזה אולם אירועים.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אין כל כך בסביבה שלי אנשים בעלי אולמות ש"מתים " להעסיק נערים בני 16.5..הצעות אחרות? מה עם ההצעה שלי לחוג לילדים?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר "יתן"?איזה חוגים אתם מציעים לעשות? רק רעיונות..אם לא חוגים, אז מה כן? אני מתחיל להתייאש ואני יעשה את מה שהייתי בן 11 ולא היה לי כסף..(טוב,היה לי אבל היה לי אז משעמם..) אז מכרתי נפצים ביקר..נו .. תהיו יצירתיים אנשים.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים חח גם אני עשיתי עסק מהנפצים קניתי שרקן ב2 שקל מכרתי לילדים סתומים ב8 אבל אמא שלי תפסה אותי והפסקתי עם זה זה היה כיתה ו' ככה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אם אתה רוצה כסף! לך עכשיו לקיתנה לתמור מקום לעבודה בחופש הגדול (בתקווה שיש עוד מקום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.