עבור לתוכן

למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג לחם בפסח?

Featured Replies

פורסם

:lol: הרגתם אותי, אין לו gps, נגמרה לו הבטרייה

גדול

• תגובות 64
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה זה ישראלים עד היום... אל תדאג אני מכיר את הדרך ... סמוך עליי ...

פעם אחרונה שנסעתי עם חבר להרצלייה וסמכתי עליו כי הוא אמר שהוא מכיר את הדרך הוא לא ידע את ההבדל בין הוד השרון לרמת השרון ופשוט כיוון לכיוון ההפוך

במקרה עצרו אותי לבדיקה שגרתית ואני כמו מפגר עונה לשוטר שאני נוסע להרצלייה כשאני בעצם נוסע בכיוון ההפוך !

פורסם

רשתות כמו טיב טעם ודומיהם מוכרות?

איפה להשיג לחם?

-אצלי בפריזר.

חברה שלי מכרמיאל תמיד אומרת שבפסח (או ביום כיפור) הם נוסעים לאחד הכפרים העריים שם ליד וקונים פיתות, לחם וכל טוב.

אם אתה גר באיזור ת"א, אין סיבה להשתגע, פשוט לך ליפו, זה כמו מדינה אחרת שם. יש שם הכל ותמיד, גם ביום כיפור.

פורסם

nnnn

איפה להשיג לחם?

-אצלי בפריזר.

חברה שלי מכרמיאל תמיד אומרת שבפסח (או ביום כיפור) הם נוסעים לאחד הכפרים העריים שם ליד וקונים פיתות, לחם וכל טוב.

אם אתה גר באיזור ת"א, אין סיבה להשתגע, פשוט לך ליפו, זה כמו מדינה אחרת שם. יש שם הכל ותמיד, גם ביום כיפור.

:silly:
פורסם

איזה מגניב אתה שאתה אוכל לחפ בפסח.... תפרסם בעוד פורומים... וגל אולי תחשוב על שלטי חוצות... כי זה ממש מגניב שאתה אוכל לחם בפסח..

בתור אחד שאוכל לחם ... מה כל כך קשה לדעת איפה לקנות לחם..?!?!?

פורסם

איזה מגניב אתה שאתה אוכל לחפ בפסח.... תפרסם בעוד פורומים... וגל אולי תחשוב על שלטי חוצות... כי זה ממש מגניב שאתה אוכל לחם בפסח..

לא כל אחד גר באמצע השוק

איפה אתה גר אני ימכור לך לחם ופיתות יש לי 10 חבילות בבית

פורסם

לא אוכל לחם בפסח, אבל זה באמת לא כל כך קשה להשיג...

ומקסימום נוסעים לטירה...

פורסם

דוגרי זה סתם שטויות

ממה עושים מצה?

מאותו הקמח שעושים לחם אז זה לא כ"כ משנה זה סתם טריק של הדתיים לעשות פול כסף בשבועיים

פורסם

נו כל הקטע זה שהלחם לא מחמיץ...

פורסם

קמח מצא נירא כמו אפקת כביסה :silly:

פורסם

זה סתם טריק של הדתיים לעשות פול כסף בשבועיים

:screwy: :screwy: :screwy:
פורסם

ראית פעם את האבקה לבודי בילדרס?

פורסם

הסטטיסטיקות מדברות בעד עצמן. כ-40% מהאזרחים מודים שהם לא שומרים פסח כשר וזאת זכותם.

פורסם

הדבר הכי מפגר שראיתי וזה בטוח בשביל לעשות פול כסף

זה המזון לכלבים כשר לפסח זה הרג אותי הדתיים כ"כ מפגרים

מה אכפת לי מהכלב מה שהוא אוכל יעני אם זה קשור או לא אם זה בד"ץ או לא סתומים הדתיים האלה..

הסטטיסטיקות מדברות בעד עצמן. כ-40% מהאזרחים מודים שהם לא שומרים פסח כשר וזאת זכותם.

ועוד 40 אחוז לא מודים :)

פורסם

40 אחוז מודים שהם אוכלים לחם, את ה60 אחוז האחרים ניתן לראות בשווראמיות ובפלפליות ברגע שנגמר פסח :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים