פורסם 2006 באפריל 519 שנים כמו שציינתי בדיון אחר, אני מתכנן לבצע מוד ללוח שלי (P4P800-SE)עכשיו...הדבר האחרון שאני רוצה - במקרה שאני הורג את הלוח - הוא להגיע איתו לחנות ושהם יראו סימני הלחמההשאלה שלי היאהאם אני יכול לחבר מגעים באמצעות פלסטלינה במקום מלחם?תודה
פורסם 2006 באפריל 519 שנים רעיון מעניין....כל עוד זה מחזיק זה שווה ניסיון, אם כי זה מסוכן..מה עם דבק סלוטפ מבודד (איזבלנדרנד ? חח אני פשוט לא מסוגל לאיית את זה..)
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר עשיתי בדיקת נסיון על לוח ישן והפלסטלינה מחזיקה יופיעוד יתרון הוא שהיא מבודדת מצוינתלגבי דבק חם, קל לקלף אותו במקרה חירום?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים לא ממש קל לקלף. ועזוב את זה החום יכול להמיס את הPCB לא שווה את הסיכון...אם פלסטלינה יעבוד שיהיה לך בכיף...אגב גם עיפרון מוליך יכול לעזור.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים יש עיפרון לא מוליך? שמע אני לא הכי מבין בעפרונות אבל אני בטוח שיש עפרונות לא מוליכים. טוב מה זה משנה בכלל? אגב מה שטוב בעיפרון זה שאפשר למחוק אותו עם מחק
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אין מוד עפרון ללוח שלילפחות לא אחד שידוע ליאיזה מוד כן יש ללוח שלך? אתה יכול לתת פה לינק או משהו?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר בבקשהhttp://www.malvescorner.net/p4p800.htmlבעקרון זה מוד לP4P הרגילאבל ההבדל היחיד בינו לSE הוא בביוס
פורסם 2006 באפריל 519 שנים לא ממש קל לקלף. ועזוב את זה החום יכול להמיס את הPCB לא שווה את הסיכון...אם פלסטלינה יעבוד שיהיה לך בכיף...אגב גם עיפרון מוליך יכול לעזור.1. דווקא דבק חם מתקלף בקלות.2. תהיה בטוח שהדבר האחרון שימס בלוח הוא הPCB (גם אם תכניס אותו לתנור)פלסטלינה לפעמים משאירה לכלוך.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים בבקשהhttp://www.malvescorner.net/p4p800.htmlבעקרון זה מוד לP4P הרגילאבל ההבדל היחיד בינו לSE הוא בביוסאני מבין שאתה לא מומחה בהלחמה?כי מהתמונות זאת לא בעיה להוריד את כל הבדיל אחרי זה...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר עזוב אחיאני יכול להלחים וכו' אבל מעדיף לקחת מקסימום צעדי בטחוןאני אשמור את זה בתור תוכנית ב' למקרה שהפלסטלינה לא עושה את העבודה
פורסם 2006 באפריל 519 שנים פלסטלינה ?! נשמע מעניין אבל לא הגיוני... זה ישתחרר לך כל הזמן !!! עדיף לך עם דבק חם !! זה לא ישרוף שום דבר !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.