פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים שלום לכולם!יש לי כרטיס מסך GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE VIVO!אני רוצה לחבר אליו את המצלמת הוידאו שלי כדי שאוחל לראות את תוכנה במחשב.עכשיו קיבלתי מפצל עם הכרטיס מסך בעל 4 יציאות.. שני יציאות רגילות (כמו שעושים TV OUT) ושני יצאיות(או אולי כנסיות) עגולות שבכל אחת מהן יש כניסה ל4 פינים (2 בכל צד!).. הלכתי לחנות וביקשתי משהו דומה!בכל חנות הציאו לי את אותו הכבל (היחיד שהיה) שיש לו כניסה אחת(!) כמו לשני הכניסות העגולות האילה שבמפצלובצד השני יש שני חיבורים (אדום ושחור) למצלמת וידאו.. חיברתי הכל התקנתי את הדרייברים של הCAPTURE נכנסתי לתוכנה שבא עם הכרטיס מסך ואני לא רואה כלום! רק מדיי פעם מסים אפורים כאילה עוברים.אני אנסה לצייר לכם כיצד חיברתי את הכבלים:http://planet.nana.co.il/pctip/connection.bmpתודה מראש על העצות!
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים בתוכנה שאתה תופס איתה תבדוק שזה מכוון או על VIDEO IN או על COMPOSITE.יכול להיות שהוא מכוון לכרטיס טלוויזיה ולא על אחד מהם
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים מחבר תודה רבה! הצלחתי!אבל עכשיו אני מצליח לראות רק סרט אילם... מה בקשר לסאונד??איך אני מסדר את זה?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.