פורסם 2006 באפריל 519 שנים אני עומד לקנות מחשב חדש בשבוע הקרובעכשיו חבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על מחשב שעוד מעט יצא הקונרו של אינטל..קראתי היום באתר כאן שהוא מתאים לתושבת 775 .אם זה ככה זה אומר שכל לוח שאני יקנה עכשיו אוטמטית יתאים לקונרו?תקנו אותי אם אני טועה בבקשה ...כי אם זה ככה אני יקנה את D805
פורסם 2006 באפריל 519 שנים להבהירכל הלוחות שהינם LGA775 יתאימו פיזית לקונרושום לוח נכון להיום לא יכול להפעיל את המעבד הזה
פורסם 2006 באפריל 519 שנים כי הצ'יפסטים השונים למיניהם אינם בנויים לתמוך בוזה לא מדויק. צ'יפסט 975 בפני עצמו תומך בקונרו.אבל שום לוח אם כרגע לא יכול להפעיל אותו מפני שהקונרו הוא שונה מהפנטיום 4\D\XE בצורה שבה הוא צורך חשמל, ומעגל ספק כוח למעבד על הלוח צריך לעבור התאמה מיוחדת כדי שהקונרו יוכל לפעול עליו, בנוסף צריך גם BIOS שיתמוך בקונרו.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר אז מה עושה מי שחייב לקנות מחשב עכשיו ?ועדיין רוצה לקנות את הקונרו בעתיד?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אין הרבה שתוכל לעשות כרגע...הדבר היחיד הוא לחכות עד שיתחילו לצאת לוחות אם שתומכים בקונרו. או לקנות עכשיו ואח"כ לשדרג גם את המעבד ואת הלוח...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אז מה עושה מי שחייב לקנות מחשב עכשיו ? ועדיין רוצה לקנות את הקונרו בעתיד? מחכה,תהיה סבלני. אני עם מחשב מעפן מנסה להחזיק לקונרו אז גם אתה יכול
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מה עושה?הכל לפי עניין אישי.שמע אם אתה יכול להחזיק מעמד אז למה לא?אם לא אז תקנה עכשיו....שמע הטכנולוגיה מתקדמת מהר מאוד, אם אתה כבר לא יכול לחכות אז אל תחכה...למרות שזה דווקא מומלץ כי אנחנו ממש בפתח של פריצה של טכנולוגיות חדשות במעבדים ולוחות אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.