עבור לתוכן

הודעה חשובה! שינוי תקופת האחריות לדיסקים קשיחים !

Featured Replies

פורסם

פעם במאתיים שנה אני פותח ת'רד (כנראה שאני לא מוצא מספיק דברים חשובים להגיד....)

לתשומת לב כל ציבור החומרה בארץ.

כנראה (בינתיים יש הודעה רשמית רק מהיבואן של MAXTOR) מה 1/10 כל הדיסקים הקשיחים עוברים ל שנת אחריות אחת בלבד.

לפי השמועות סידרת WD עם ה 8MB CACHE תמשיך להיות בעלת 3 שנות אחריות...

לתשומת ליבכם...

וכמובן , מה אתם אומרים על זה??? חוצפה לא???

פורסם

אנשים הורסים הארדיסקים -ומחזירים ליבואן בחוצפה

היבואן מקצר את האחריות -בחוצפה

אנחנו גרים במדינת החוצפה ואין מה לעשות

פורסם

זה בכל העולם ככה....

מני.... תתעדכן בחדשות ידידי

פורסם

רגע, אם ההארד דיסק שלי נקנה לפני תאריך המוות הזה, אני נכלל?

פורסם

לא,

רק דיסק שנקנה אחרי התאריך הנ"ל

פורסם
  • מחבר

קודם כל מישל'ה אל דאגה

רק דיסקים שייקנו לאחר ה 1 לחודש אוקטובר...

מי אמר שאני לא מתעדכן, שיבלע את כובעו..

אני מתעדכן בערך כל יום כשעתיים אבל עד שאני לא מקבל הודעה רשמית מהיבואן זה לא תופס .

למי שלא יודע, בעבר אזטק היבואן של AMD נתנו 3 שנים אחריות למרות שהם קיבלו רק שנה מ AMD עצמם .

אז לא תמיד מה שתופס בעולם תופס פה.

פורסם

פשוט החברות קלטו שהן בעצם "איבדו את זה" והן מעדיפות לתת עכשיו כמה שפחות אחריות כי הן מודעות לכך שהלקוחות, עם הזמן, באים יותר ויותר בטענות בנוגע לאמינות הדיסקים הקשיחים שלא מזמן רכשו.

פורסם

אבל באיחוד האירופאי יש חוק שאומר שאסור לתת פחות משנתיים אחריות על מוצרים כאלה...

ככה שבחלק ממדינות אירופה יהיה לנו שנתיים אחריות... ::)

\OT\

רוקי כנס לאיציק מייד

\OT\

פורסם

מישהו אמר "משה, תזמין את המחשב שלך ASAP" או ששמעתי לא נכון?!

פורסם

שמעת נכון.

אנשים, אם אתם קונים מחשב חדש אחרי ה10\1, לפחות את הדיסק תקנו לפני >:(.

פורסם

וואו! אני רץ לרוקן את הסטוק של טי'ר סופט מדיסקים קשיחים! שלא יגמר!

בחייכם, אם דיסק חיי שנה, אז הוא יחיה יותר ,לרוב דיסקים נדפקים בראשית דרכם. ואם הוא נדפק אחרי שנה ויום... נו טוב "דפקו אתכם"

פורסם

מני, מני.. אהה.. :P

אני לא רוצה לתת הרצאה, ואתה יודע בטח איפה נמצא כפתור החיפוש, בעצם, אפילו סקרול באותו עמוד היה מספיק.

נפתח תארד זהה לשלך, שפורסם ביום רביעי, ע"י DIGITAL.

לינק

לאחר מכן, גםח אלכס מפיסיהרדואר פרסם אותו תארד בדיוק.. (באותו יום..!)

לינק

ועכשיו אתה, כל בעל חנות צריך להודיע על קיצור האחריות?

הוא לא יגכול לחפש אם כבר פירסמו את הנושא?

com

:(

(הפעם אני לא ינעל, כי "תפסתי" את התארד מאוחר, והוא כבר נמשך ל2 עמודים, אם היתי שם לב בתחילתו, הוא היה נחק תוך שניה..)

פורסם

אני רוצה לחדד כאן מספר נקודות:

הכוננים הקשיחים היחידים, שמבחינת אחריות בינ"ל החל מה1 לאוקטובור תהיה אחריות של שנה הם רק מאקסטור וWD.

לא IBM, לא Seagate ולא Fujitsu הוציאו הודעות כאלה, כלומר להם תהיה אחריות של שלוש שנים. ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה כי זה חשוב מאוד!

אני צופה מצב שבו חנויות יעשקו מלקוחות את האחריות כתוצאה מחוסר ההבנה והבלבול או יאמרו להם שגם כוננים שהוחלפו לאחר התאריך הזה יהיה עם אחריות של שנה. קחו לדוגמא את חברת המחשבים פלונטר - בה כל מוצר שבארץ מקבל שלוש שנים אחריות יבואן, שכל שאר חנויות הרשת מעבירות ללקוח, נותנים אצלהם שנה אחריות והכל כדי שעובדים שם יוכלו לעשות קומבינה או להחזיר מוצרים ולמכור אותם ללקוחות כחדשים, בעיקר כשזה נוגע למוצרי אסוס שמיובאים ע"י ליגד. תשימו לב שבאתר שלהם, ספקים ומארזים של אנרמקס, כמו מוצרים של אסוס מליגד שמקבלים עליהם אחריות שלוש שנים מהיבואן ולקוחות שקונים אותם מהzigzag2000 או למיר מקבלים עליהם שלוש שנים אחריות, ורק מי שקונה בפלונטר מקבל שנה אחריות, ואני בטוח שיש עוד מספר חנויות און ליין קטנות שעשויות לנסות לעשות את הטריק הזה על לקוחות. לכן, צריך לשים לב טוב מאוד איזה חברות נותנות שלוש שנים אחריות ואיזה לא.

פורסם
  • מחבר

מני, מני.. אהה.. :P

אני לא רוצה לתת הרצאה, ואתה יודע בטח איפה נמצא כפתור החיפוש, בעצם, אפילו סקרול באותו עמוד היה מספיק.

נפתח תארד זהה לשלך, שפורסם ביום רביעי, ע"י DIGITAL.

לינק

לאחר מכן, גםח אלכס מפיסיהרדואר פרסם אותו תארד בדיוק.. (באותו יום..!)

לינק

ועכשיו אתה, כל בעל חנות צריך להודיע על קיצור האחריות?

הוא לא יגכול לחפש אם כבר פירסמו את הנושא?

com

:(

(הפעם אני לא ינעל, כי "תפסתי" את התארד מאוחר, והוא כבר נמשך ל2 עמודים, אם היתי שם לב בתחילתו, הוא היה נחק תוך שניה..)

COM אני מתנצל,

לא הייתי מרוכז באותו היום, וכפי שאתה יודע רק פעם במאה שנה אני בכלל פותח THREAD

אז קבל את התנצלותי הכנה...

אני אשתדל יותר לשים לב בפעם הבאה..

פורסם

נדמה לי שגם אלה של סייגייט מגיעים עם שנה אחת של אחריות בלבד ..

למי שמתכוון לקנות את ה jb של wd אין מה לדאוג , האחריות היא שלושה שנים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים