פורסם 2006 באפריל 519 שנים הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים iAudio X5Lבלי לחשוב פעמיים בקרוב יוצא לו גם firmware של rockbox!!!www.iaudiophile.net
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מצטרף על ההמלצה לX5L.אין לו מתחרים אמיתיים.אלא אם כן אתה רוצה לשים דגם יותר רציני על סרטים.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים iAudio X5Lבלי לחשוב פעמיים בקרוב יוצא לו גם firmware של rockbox!!!www.iaudiophile.netמצטרף על ההמלצה לX5L.אין לו מתחרים אמיתיים.אלא אם כן אתה רוצה לשים דגם יותר רציני על סרטים.צודקים לאחי יש אחד והוא מעולה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ. מה האחיין שלך קשור בדיוק? בקשר לנגן ללא ספק X5L או שתשקיע בA2 שהוא PMP
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אחיין... כאילו, תמונות.התלהבות וכזה.וגם אני מצלם המון בדיגיטאלית.אז שמעו קטע, אח שלכם פה הלך לבאג וקיבל את ההמלצה שלכם על X5L אבל מה, מישהו בפורום הזה ואני לא אציין מי, דחף לי את הA2 הזה ועכשיו אני לא יכול להוציא אותו מהראש.שווה לאללה, אבל לא לשכוח שאני צריך אותו גם למוזיקה... האם במוזיקה אני יכול להנות ממנו?מה אתם אומרים? זרקו עצם.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אל תגיד מי...בקיצור...אתה יכול להנות ממנו במוזיקה לא פחות מאשר בוידאוזה אחלה נגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.