עבור לתוכן

איך מודדים טמפ' מעבד במנוחה ובמאמץ?

Featured Replies

פורסם

הפריזר על הפנים...

הסוניק טאוור עדיף (עולה בנועה 210) גם כשהוא בלי מאווררים.

כשהוא עם מאווררים הוא בכלל חיה.

• תגובות 55
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עזוב את זה שהוא עולה 60 שקל יותר מהתקציב של הבן אדם...

עזוב את זה שעדיף BT בגלל שהST עוקף אותו רק עם 3 מאוררים שזה כפול 3 רעד וכל זה בהבדל של מעלה שתיים...

ועזוב את זה שהפריזר הוא אחלה קירור ויש הרבה מאוד משתמשים בפורום שיגידו לך את זה...

קיצר ע=ז=ו=ב !!!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אשמח מאוד אם עוד אנשים יגיבו פה בנוגע לפריזר :hi:

אם הוא טוב ויתן לי לעלות בOC ל2.8 אני אהיה מאושר!

פורסם

אם אתה רוצה להוציא טמבל לפחות תראה את כל העובדות.

הST יותר טוב מהפריזר גם כשהוא בלי מאווררים, ההבדל בין ST בלי מאוורר לבין הBT הוא לא הבדל של יותר מ5 מעלות, וכששמים עליו מאוור הוא קטן ל2-3 מעלות..

אז אם ה2 מעלות האלה הן מה שיהרסו לך את החיים אני לא יודע מה להמליץ לך, כי שעה עם פסיכולוג זה כבר הרבה יותר יקר.

פורסם

ST בלי שום מאורר לא משתלם !!!

ST עם מאורר אחד נותן ביצועים סבבה !!!

ST עם שתי מאוררים לא משתלם מבחינה כספית ורעש ותוצאות.. הBT יותר טוב ממנו במצב הזה... ויותר זול ממנו...

ST עם 3 מאוררים זה מלחמה בתוך המארז רק שהפעם, והפעם היחדה שהוא עוקף את הBT במעלה שתיים !!

פורסם

מה אתה אומר.. למה הוא לא משתלם?

דווקא ראיתי בנאדם פה שהיה עם ST ללא מאוורר באוברקלוקר חביב ביותר (בערך 700 מה"צ) בטמפ' 38 מעלות מאמץ -עם Athlon64 Venice\Winchester.

אתה ממשיך להתעקש, ואני לא מוכן לממן לך את התרפיה בשביל שתקלוט שההבדל ביניהם הוא לא משמעותי, נשאר לי רק לקוות שיום אחד תבין את זה.

פורסם
  • מחבר

הST נראה אחלה קירור אבל הוא גם נראה לי ממש ממש ממש גדול!!!

אני לא חושב שאני אצליח להכניס אותו למארז, וחוץ מזה הוא נראה מסובך להרכבה :screwy:

נגיד וקניתי אותו והוא מחובר אז הוא מאפשר אוברקלוק ממש ממש טוב? וראיתי שכתוב שהוא מתאים לכל התושבות ולכל המעבדים זה באמת נכון, אני אוכל לדוגמא לשים אותו במחשב החדש שיקנו לי בתחילת השנה? באיזה ליבת קונרו

פורסם

הוא באמת גדול, וזו באמת בעייה במארזים קטנים.

יש לו מין פלטת H כזו שמורכבת על הלוח על מנת לייצב אותו.

לגבי ההתקנה, אין לי מושג אם היא מסובכת אבל מה שכן הוא איכותי ויאפשר לך אוברקלוק גדול (ועוד יותר, אם תשים עליו עוד מאוורר\שניים).

לגבי עניין התאימות, יכול להיות, אני לא יכול להבטיח אבל..

פורסם
  • מחבר

הוא באמת גדול, וזו באמת בעייה במארזים קטנים.

יש לו מין פלטת H כזו שמורכבת על הלוח על מנת לייצב אותו.

לגבי ההתקנה, אין לי מושג אם היא מסובכת אבל מה שכן הוא איכותי ויאפשר לך אוברקלוק גדול (ועוד יותר, אם תשים עליו עוד מאוורר\שניים).

לגבי עניין התאימות, יכול להיות, אני לא יכול להבטיח אבל..

אם הוא מאפשר אוברקלוק גדול ויציב, ומתאים גם למחשב הבא שלי אז אני אקנה אותו :yelclap:

אני אגיד להורים שלי שהוא יתאים למחשב הבא ואז אני חוסך בעצם בקטע של הקירור אז אני באמת מקווה שהוא יכנס למארז שלי, ויתאים לכל המעבדים והתושבות.

דבר אחרון:

אם אני קונה מזיגזאג הם ירכיבו לי אותו גם?

פורסם

אם תקנה מהם מחשב שלם אני מאמין שזה יהיה כלול בתוך המחיר של הרכבת מחשב חדש (ביחד עם שאר חלקי המחשב).

פורסם
  • מחבר

אם תקנה מהם מחשב שלם אני מאמין שזה יהיה כלול בתוך המחיר של הרכבת מחשב חדש (ביחד עם שאר חלקי המחשב).

איך אני אוכל לברר לגבי רמת ההרכבה, רמת הOC והתאימות לכל המעבדים והתושבות?

פורסם

מר. וולטר תריץ חיפוש באתר ותראה אם הST יותר טוב מהBT...

ותוכיח לי...

אם תרצה הוכחות ממני אני מוכן לעלות לך את כל המאמרים שכתבו עליהם אי פעם !!

פורסם

בנוסף לשריטה הידועה התגלתה שריטה נוספת.

אוקיי, איפה בדיוק ראית שכתבתי שהST טוב מBT?

פורסם

עזוב !! אין לי כוח להמשיך בויכוח המטומטם הזה !! קיצר ותכלס BT יותר טוב מST עם שתי מאוררים... גם מבחינת רעש גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים