עבור לתוכן

האתר debka אמיתי או שזה בדיחה?

Featured Replies

פורסם

אני שואל ברצינות

http://debka.co.il/

יש משהו שעומד אחריו? או שזה איזה בדיחה?

פורסם

תחשוב לבד.

פורסם

האתר רציני לחלוטין.. אם אתה מאמין לתאוריות קונספירציה בקנה מידה עולמי.

פורסם
  • מחבר

תחשוב לבד.

:bash: :bash: :bash: חשבתי אבל לא יצא מזה כלום

האתר רציני לחלוטין.. אם אתה מאמין לתאוריות קונספירציה בקנה מידה עולמי.

הא............אוקיי

(לייזי farcry)

פורסם

תקשיבו לפי מה שאני יודע האתר רציני לגמרי והוא דיי לא קונספירצי (אם ככה אומרים את זה)

השמועות אומרות שפשוט יש לו מקור טוב בשב"כ או משו כזה

פורסם

יש לו נקודות אמינות... אבל יש שם גם הרבה קונספירציה מסביב לאמת.

פורסם

מקימיי האתר הם אנליסטים יוצאי יחידות מדיעין שיש להם עדיין כמה מקורות פה ושם רוב המידע שלהם הוא אמין אבל... (ואני רואה פה אבל גדול)

הסקת מסקנות, אנליזה של מידע והצבת תרחישים צרכים להתיחס איילהם כמו שהם הסקת מסקנות, אנליזה ותרחישים אפשריים וזהוא.

אז כל מה שהוא חדשות באתר זה בסדר אבל מה שהם עושים אם המידע הזה זה משהוא אחר לגמריי והוא נקודת השקפה שלהם בלבד.

צוות ושיטות

גיורא שמיס הינו עורך ראשי ומנכ"ל; דיאנה שלם הינה עורכת המהדורה באנגלית ומנהלת תחום המחקר. שניהם עבדו שנים רבות בעיתונות הממוסדת הבינלאומית, בטרם הקימו את תיקדבקה בקיץ של שנת 2000.

צוות המערכת של תיקדבקה, אשר יושב בירושלים, ישראל, מגובה על ידי חצי תריסר כתבים במשרות מלאות וחלקיות וכן ספקי מידע ומקורות מוכחים הממוקמים בנקודות מפתח ברחבי העולם.

כמו כן, פיתחנו קשרי חליפין עם עיתונאים ידועי-שם ופרסומים כתובים ברוב היבשות.

שמות הכתבים אינם מופיעים בכתבות של תיקדבקה. זוהי מדיניות מכוונת המוכתבת על ידי תפיסה מקצועית ייחודית. מאמרינו נכתבים ברוב המקרים במאמץ קבוצתי ולכן מייצגים קשת של מידע ורעיונות ממקורות שונים כפי שהם משתקפים בזוויות ראיה שונות. שיטה זו מאפשרת סיקור אירועים עכשוויים בצורה מקיפה ובהקשר רחב, בניגוד לשיטת הסיקור המסורתי אשר סוקרת את האירועים באופן נקודתי. כך גם פוחתות השפעות מסוג אינטרסים אישיים ומקומיים וכן דיווח מוטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים