עבור לתוכן

מחפש מקלדת לגימרים

Featured Replies

פורסם

החדר שלי הוא 3.5 מטר אורך וזה עדיין עובד ממרחק כזה.

פורסם

עדיין זמן התגובה שבמקלדת חוטית יהיה יותר גבוהה במקלדת אל-חוטית..

בכל מקרה

אני ממליץ לך על הלוג'יטק עלית שהיא מקלדה חמודה(קניתי אותה לפני חודש) ממש נוחה מקשים נוחים כפתורי מדיה קיצר לדעתי לא צריך להשקיע 500 שקל תקנה את זאתי ב200וזהו אם בא לך תמונה שלה על השלוחן שלי רק תגיד :)

פורסם

יש לי שאלה אמרו פה שיש לאגים במקלדות אלחוטיות

זה נכון גם לגבי עכברים אלחוטיים?

פורסם

גם בעכבר וגם במיקלדת אל-חוטיים יש דיליים קטנים ( או במילים שלכם אז לאגים ), אבל אם המקלדת/עכבר מחברה איכותית והדגם עצמו איכותי אז כמעט

ולא תרגישו בכך.

בקשר למקלדת, כמו שנאמר כבר מקודם, אז אין צורך באל חוטי, זה סתם יקר יותר ומסורבל- לאגים + סוללות, אלא אם כן אתה רוצה לשחק במקלדת מול הטלויזיה או משהוא כזה ואז תצטרך להזיז אותה למקום אחר..

בקשר לעכבר, זה באמת נוח אל-חוטי כי כל הזמן מזיזים אותו והחוט מעצבן, במיקרים מסוימים זה ממש הכרחי ( תלוי איפה נמצא המחשב ), אבל אפשר להיסתדר מצוין גם בחוטי.

פורסם

היום שיחקתי עבדתי/שיחקתי עם הז-בורד.... חרא של דבר! לא משנה שלוקח זמן לתרגל למקשים אבל גם משחקים זה לא משהו

כך איזה מקלדת של לוג'יק טובה חוטית וסגור אינין (אם אתה עדין מתעקש אז קח את הG15)

גם לעכברים אלחוטים יש לאגים אבל לא לכולם לדוגמה לG7 אין לאגים

פורסם

אני עבדתי שנתיים וחצי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט ומועלם לא חשתי בלאגים... כשהחלפתי מחשב לפני חודשיים בערך עברתי למקלדת של מייקרוסופט: Natural Ergonomic 4000 (חוטית) והיא המקלדת הכי נוחה שניסיתי! אפשר לשחק שעות וזה עדיין כיף! אחרי שמתרגלים למקשים (יומיים+) היא ממש נוחה. הייתי ממליץ לך לבדוק אותה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים