עבור לתוכן

ברק קטן...

Featured Replies

פורסם

אחלה תמונה :xyxthumbs:

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על התגובות.

Benor,

לא קשה כשיודעים איך לצלם וכשיש מצלמה שמצלמת בצילום רציף תמונה אחר תמונה (10 כל פעם) וכל מה שצריך לעשות הוא להתחיל את הצילום עוד פעם אחרי 10 תמונות. :) פשוט שמים על חצובה ונהנים מהמופע האור-קולי 8)

אתה מדבר על A610? :o

פורסם

יש את זה גם בסוני V1 יש מצב שאתה לוחץ צילום והמצלמה מצלמת מלא תמונות ברצף בטעות נתקלתי במצב הזה..

קטלני.

פורסם

אתה מדבר על A610? :o

כן :'(

פורסם

מצלמה חזקה ביותר, מגיעה לפוקוס מטורף על אובייקטים שאני לא יכול לדמיין במצלמה שלי :-[ :smile1:

פורסם

פששששששששש יפה מאד פעם תפסתי בעין תממונה חדה ומדויקת של ברק הוא היה עצום ושמעתי קלים דרך העיינים או שזה היה האוזנים אבל שמעתי קליק וברק שגרם לי להיכנס מיתחת לשולחן ליפני שנים :silly:

פורסם

כן :'(

WOW, אני נדהם מהמצלמה הזו יותר ויותר.

פורסם

גם אני, אני באמת שוקל לקנות אותה בתור תוספת לפוג'י, שתהיה לאחותי בעיקר ולפעמים שאני לא יכול לקחת אתה הפוג'י איתי..

פורסם

העניין כאן זה הצלם...

ה FUJIFILM שברשותך מצלמה טובה, ולא פחות טובה מה A600...

כזכור לי, הדיון הוא על התמונה...

פורסם
  • מחבר

ולא פחות טובה מה A610...

..ואנו משוחחים על המצלמה כדי להבין איך לצלם וללמוד, כי כל אחד יכול ברמת העיקרון. :)

תן לי לדאוג לאכיפת החוקים ;)

פורסם

אין ספק שלכישורים של הצלם יש מקום חשוב מאוד בעסק הזה, הרי המצלמה לא עושה כלום בעצמה...

בלי להחתנף רצוי לציין שאני רוכש כבוד רב לדני וליכולות הצילום שלו, הוא באמת אחד המוכשרים פה (:

והקטע שמעצבן אותי שלמצלמה כמו הS9000 יש צילום רציף כזה עילג :s07:

פורסם

לא חסרים פה תותחים, אבל ללא ספק דני וקובי הם הגורוים בעניין :)

עריכה:

צודק גם שגיא מפציץ לפעמים :P (את אורן אני לא מכיר)

פורסם

בהחלט, גם שגיא שייך לליגה הזאת, וגם אורן - רק שלא רואים תמונות ממנו בזמן האחרון :-\

אבל נפסיק לסטות מהנושא (:

פורסם

יפה :xyxthumbs:

:eek2:

פורסם

תודה על התגובות.

Benor,

לא קשה כשיודעים איך לצלם וכשיש מצלמה שמצלמת בצילום רציף תמונה אחר תמונה (10 כל פעם) וכל מה שצריך לעשות הוא להתחיל את הצילום עוד פעם אחרי 10 תמונות. :) פשוט שמים על חצובה ונהנים מהמופע האור-קולי 8)

חשבתי שהמצב הזה היה קיים ב- |S50 וב- A610 הוא לא קיים.

או שאתה משאיר את האצבע לחוצה על ההדק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים