פורסם 2006 באפריל 519 שנים תודה על התגובות. Benor, לא קשה כשיודעים איך לצלם וכשיש מצלמה שמצלמת בצילום רציף תמונה אחר תמונה (10 כל פעם) וכל מה שצריך לעשות הוא להתחיל את הצילום עוד פעם אחרי 10 תמונות. פשוט שמים על חצובה ונהנים מהמופע האור-קולי 8) אתה מדבר על A610?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים יש את זה גם בסוני V1 יש מצב שאתה לוחץ צילום והמצלמה מצלמת מלא תמונות ברצף בטעות נתקלתי במצב הזה..קטלני.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מצלמה חזקה ביותר, מגיעה לפוקוס מטורף על אובייקטים שאני לא יכול לדמיין במצלמה שלי :-[
פורסם 2006 באפריל 519 שנים פששששששששש יפה מאד פעם תפסתי בעין תממונה חדה ומדויקת של ברק הוא היה עצום ושמעתי קלים דרך העיינים או שזה היה האוזנים אבל שמעתי קליק וברק שגרם לי להיכנס מיתחת לשולחן ליפני שנים
פורסם 2006 באפריל 519 שנים גם אני, אני באמת שוקל לקנות אותה בתור תוספת לפוג'י, שתהיה לאחותי בעיקר ולפעמים שאני לא יכול לקחת אתה הפוג'י איתי..
פורסם 2006 באפריל 519 שנים העניין כאן זה הצלם...ה FUJIFILM שברשותך מצלמה טובה, ולא פחות טובה מה A600...כזכור לי, הדיון הוא על התמונה...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר ולא פחות טובה מה A610... ..ואנו משוחחים על המצלמה כדי להבין איך לצלם וללמוד, כי כל אחד יכול ברמת העיקרון. תן לי לדאוג לאכיפת החוקים
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אין ספק שלכישורים של הצלם יש מקום חשוב מאוד בעסק הזה, הרי המצלמה לא עושה כלום בעצמה... בלי להחתנף רצוי לציין שאני רוכש כבוד רב לדני וליכולות הצילום שלו, הוא באמת אחד המוכשרים פה (: והקטע שמעצבן אותי שלמצלמה כמו הS9000 יש צילום רציף כזה עילג
פורסם 2006 באפריל 519 שנים לא חסרים פה תותחים, אבל ללא ספק דני וקובי הם הגורוים בעניין עריכה: צודק גם שגיא מפציץ לפעמים (את אורן אני לא מכיר)
פורסם 2006 באפריל 519 שנים בהחלט, גם שגיא שייך לליגה הזאת, וגם אורן - רק שלא רואים תמונות ממנו בזמן האחרון :-\אבל נפסיק לסטות מהנושא (:
פורסם 2006 באפריל 519 שנים תודה על התגובות. Benor, לא קשה כשיודעים איך לצלם וכשיש מצלמה שמצלמת בצילום רציף תמונה אחר תמונה (10 כל פעם) וכל מה שצריך לעשות הוא להתחיל את הצילום עוד פעם אחרי 10 תמונות. פשוט שמים על חצובה ונהנים מהמופע האור-קולי 8) חשבתי שהמצב הזה היה קיים ב- |S50 וב- A610 הוא לא קיים. או שאתה משאיר את האצבע לחוצה על ההדק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.