פורסם 2006 באפריל 419 שנים שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי
פורסם 2006 באפריל 419 שנים הכי פשוט ועשות COPY של חלק הקרוב לחלק המפריע ולעשות PASTEעל החלק המפריע למטה עם רקע השמייםלמטה קצת יותר בעיתי כי הצינור נימצא לפני שני רקעים שונים אבל תוכל בזמן שאתה עושה זאת תגילד את התמונהלראיה בלבד יהיה לך יותר קל לעבוד
פורסם 2006 באפריל 419 שנים ^^מה זה הפתרון גטו הזה??אפשר לתקן את זה בצורה הרבה יותר טובה, אבל לי באופן אישי אין זמן. :-X
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר איזו מצלמה??הצבעים נראים מתים משהו....פוג'י S9000, זה רשום בEXIF...וכן, הצבעים בדר"כ מתים כי ההגדרות שלה זה לצלם תמונות נאמנות למציאות בלי להוסיף שום קונטרסט וחדות במצלמה עצמה... אפשר לשחק יותר עם העריכה ככה..
פורסם 2006 באפריל 519 שנים טוב מציאות וכל מה שקשור לצילום זה סובייקטיביאבל או שהאור באותו היום היה רע או ש......כי חסר עומק וגיוון באופן ברור-ואני לא מתכוון לעיבוד אחרי הצילוםיש לך תמונה כזו לאחר עיבוד(לא רק ריטוש)?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר השמש בהחלט הייתה חזקה והייתה ישירה מולי, ורואים את זה בתמונות..לא אין לי תמונות אחרי עיבוד אבל אם בא למישהו לערוך יש לו את הרשות ממני (:
פורסם 2006 באפריל 519 שנים 3DGod עשה אחלה ריטושגם יכול להיות בגלל שאיכות התמונה נחותה כדי שיהיה אפשר להעלות אותה לפהלגבי עיבוד -זו ההזדמנות שלך להתאמן על פוטושופ
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר באמת הייתי צריך להקטין אותן בצורה קטלנית בשביל להעלות לפה, אני מצלם על רזולוציה מטורפת (: אכן, הוא עשה אחלה עבודה ואני מתאמן לאט לאט
פורסם 2006 באפריל 519 שנים להבא - אפשר בקלות להעלים אובייקט לא רצוי על ידי ה-Clone Stamp Tool בפוטושופ.הכלי פשוט מעתיק טקסטורה ממקוים מסוים למקום אחר.תבחר את הכלי מהסרגל, תלחץ alt ותשים לב שהעכבר יהפוך לכוונת, תלחץ על המקום שממנו אתה רוצה להעתיק את הטקסטורה, ואז פשוט ובזהירות תעבור על אובייקט הלא רצוי עד שהוא יעלם.אפשר לעשות ליטושים אחרונים בסוף עם הSmudge tool.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.