פורסם 2006 באפריל 419 שנים כמו בכותרת.זאת אומרת שאינטל ישראל תמשש לי את האחריות על המעבד?דבר שני: כמה אחריות נותנים אינטל על המעבדים שלהם?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים כמו בכותרת.זאת אומרת שאינטל ישראל תמשש לי את האחריות על המעבד?דבר שני: כמה אחריות נותנים אינטל על המעבדים שלהם?לא יודע אם יש לך אחריות פה אבל הם נותנים אחריות לכל החיים.וכמו שליאור אומר, לכל החיים של מי?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אם אתה מתכנן להביא קונרוי מ EBAY, אז יותר טוב שתעשה ביטוח נגד גנבה, כי סביר להניח שבאותו לילה, מישהו מהפורום יבוא לחפש אותו
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אם אתה מתכנן להביא קונרוי מ EBAY, אז יותר טוב שתעשה ביטוח נגד גנבה, כי סביר להניח שבאותו לילה, מישהו מהפורום יבוא לחפש אותו 99% שזה יהיה אני
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר הקונרוי באיביי כבר נמכר. אפשר לארגן אחד מהמעבדה של אינטל בחיפה עכשיו לשאלה שלי: אז אני מקבל את האחריות,כן? לא כמו שאני קונה כרטיס מסך של BFG, מתקלקל שולח להם לארה"ב. זאת אומרת שאני שולח את המעבד למעבדה פה ולא שם.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים הקונרוי באיביי כבר נמכר. אפשר לארגן אחד מהמעבדה של אינטל בחיפה עכשיו לשאלה שלי: אז אני מקבל את האחריות,כן? לא כמו שאני קונה כרטיס מסך של BFG, מתקלקל שולח להם לארה"ב. זאת אומרת שאני שולח את המעבד למעבדה פה ולא שם. שמע, על הנייר אתה אמור לקבל שירות מלא פה. אבל לך תדע.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים שירות אתה מקבל מהיבואן לא מהיצרןאם איסטרוניקס / חיון ירצו לתת לך שירות הם יכוליםאם לא הם לא חייבים
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אני יודע שAMD לא נותנים אחריות במקרה כזהתתקשר ותשאל הכי בטוחלפי מה שאני יודע אם אתה בא לטקדאטא הם כן נותנים שירות הם שולחים לAMD העולמית לארה"ב...
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אתה לא מקבל שירות כמו מישהו שקנה מעבד דרך חנות שעובדת איתםhttp://hwzone.co.il/news/1142877600/39441/
פורסם 2006 באפריל 419 שנים זה משהו אחרלשלוח למעבדה בUS גם אני יכול לעשותהם פשוט מטפלים לך בזה זה שירותאבל זה לא נקרא מימוש אחריות בארץליאור גם אני בדיוק חשבתי על הידיעה הזאת
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אינטל לא נותנת אחריות לכל החיים.מי שנותן אחריות לכל החיים זה היבואן - איסטרוניקס. וגם זה לא בדיוק לכל החיים שלך, אלא לכל החיים של המעבד. היום אני גם לא בטוח שהם נותנים את זה, אלא אחריות סטנדרטית יותר.בד"כ מדובר בשלוש שנים למעבד BOX ושנה למעבד TRAY.אם תקנה בחו"ל לא תקבל שירות בארץ.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים לא צריך להגזיםאולי תקבל שירותאבל הם ישלחו אותו למעבדה בUS וכמובן שיגבו לך על זהאבל שירות אני מאמין שתקבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.