פורסם 2006 באפריל 419 שנים שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל.חשבתי על שלושת האוזניות האלה:SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל.SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל.Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל.אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה.בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה:1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר.2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים.3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד.תודה.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר 1.אפשר לקנות מאריך אוזניותחבל לוותר על אוזניות טובות יותר בגלל כבל קצרטוב, אז נגיד שהכבל לא משנה, על איזה היית ממליץ? וכמה עולה מאריך?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אם אמרת אוזניות עד 200 שקל למה נתת 3 דגמים שהם מעלאם ענו לך אחרי יום אין מה לעשותאתה לא תגיד לאנשים אם לענות לך או לוזה פורוםאף אחד לא חייב לשני כלום
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר אם אמרת אוזניות עד 200 שקל למה נתת 3 דגמים שהם מעלאם ענו לך אחרי יום אין מה לעשותאתה לא תגיד לאנשים אם לענות לך או לוזה פורוםאף אחד לא חייב לשני כלוםהתבלבתי, התכוונתי בסביבות ה-200 שקל למרות שכתבתי שאם החריגה שווה את זה, אז אין לי בעיה לקנות אותם (סה"כ הוספה של 20-30 שקל).
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני צריך אותן דחוף וקשה לי לאמין שבפורום הזה אין אפילו בן אדם אחד שלא מבין בזה (בעוד שזה אמור להיות אתר/פורום מקצועי, לא?).
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר אם זה מעניין אותך יש למדוזה ביקורת באתריש ביקורת לגרסאת הסראונד (שעולה בסביבות ה-440 שקל) ולא ל-Add-On שעולה 222 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.