פורסם 2006 באפריל 519 שנים תרשום פה סתם מילה ואז תסמן אותה ותשנה לה ת'צבע ע"י פקודת שנה צבע חחח... פה המילה [\color ] החלק הזה בא בסוף מילה רק בלי רווחים...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אתה יכול לצבוע את ה כנוי שלך בלי HTML ... אתה סם את הנקודה הזאת "·" ולידה $ ואחרי זה אתה סם איזה מספר שאתה רוצה 3-ירוק 4-אדום 2-כחול את המספרים האחרים אני לא יודע איזה צבע לא כל המספרים עובדים... אל תלחץ על SPACE אחרי ה-נקודה וה$ והמספר שזה יהיה כמו מילה ... אתה הנקודה אפשר להשיע מ www.mess.be תכנסו שם ל ascii nickname construction kit ויש ילכם את הנקודה בצד שמאל ... עריכה למי שלא הבין :- בסוף זה יוצא כך · $ 3 תעתיקו את זה אבל בלי המרחקים ... ואז תכתבו את ה NICKNAME שאתם רוצי..
פורסם 2006 באפריל 519 שנים תרשום לי Neo Anderson על התוספת הזאת ככה שאני מעתיק ומדביק את זה במסנג'ר...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים תרשום לי Neo Anderson על התוספת הזאת ככה שאני מעתיק ומדביק את זה במסנג'ר... באיזה צבע אתה רוצה את זה? זה מופיע רק אצל מי שיש לו את MSGPLUS ... עריכה :- יש גם את התכונה הזאת;- http://www.msgplus.net/pluginsdb/down/?action=file&id=82
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.