פורסם 2006 באפריל 719 שנים זה סתם מופקע לקנות את זה בארץ, למה שאני אשלם 2500 שקל על מה שעולה 300 דולר??
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כדי לקנות מוצר מחנויות אונליין בארה"ב צריך כרטיס אשראי בינ"ל נכון?לא כל אחד יכול לקבל כזה, אני טועה?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כל מי שיש לו ויזה רגילה יכול לקבל בינ"לצריך הכנסות חודשיות וזהו נראה ליזה מה שאמרו כשהייתי עם אמא שלי בבנק והיא עשתה ויזה בינ"ל
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר רגע אם מזמינים מחו"ל יש רק אחריות בינלאומית?אם אני ירצה לתקן משהו אני יצטרך לשלוח אותו לחו"ל?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים קריאטיב בתור יצרן מציע אחריות למכשירים שלו אם תשלח מוצר אליהם במסגרת האחריות אז אין סיבה שהוא לא יתוקן\יוחלף במסגרת האחריות
פורסם 2006 באפריל 919 שנים דברתי עכשיו עם נציג איסטרוניקס,שאלתי במקרה שאני קונה את הנגן בחו"ל האם האחריות תקפה בארץ..ו...לא.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר מה זה אוף לא מוכרים את הנגן בירושלים!אני יכול רק להזמין דרך האינטרנט וזה לא טוב בשבילי כי אני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה אותו.מה אתם מציעים לעשות? הנגן יגיע לירושלים?אם לא אז מאיפה אפשר להזמין את הנגן עם בטיחות שאני לא יידפק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.