פורסם 2006 באפריל 419 שנים מה נסגר עם הנגן הזה?! אומרים הוא ייצא עוד שבוע שבועיים כל פעם והוא אף פעם לא יוצא באופן רשמי!מתי נראה לכם הוא כבר ייצא באופן רשמי (מהיבואן הרשמי)?תודה מראש.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר אני יודע שמוכרים שם אבל לפי ידיעתי אין לזה אחריות...ואמרו לי גם שאם זה לא עם אחריות של איסטרוניקס לא שווה לי לקנות כי זאת האחריות הכי טובה.ומה שמוכרים בנע מחשבים זה ייבוא אישי.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש כבר את המכשיר בבאג ב-2499 ש"ח.סתם מחיר מוגזם, 500 שקל יותר מהאייפוד וידיאו.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר לא זוכר אם זה מישהו מהפורום הזה אבל הוא אמר לי שהאחריות הכי טובה היא של איסטרוניקס.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אני אמרתי...והיא באמת האחריות הכי טובההמקום היחיד שמכבד את הלקוח לא מורח אותו ולא שולח לחו"ל את הנגן לחודשיים...קריאטיב החברה היחידה עם מעבדה בארץ הקודש...והזן וויז'ן אם הגיע ויצא כבר לאט לאט הוא ייכנס לשוק...ושמעו כל מי שאומר על הנגן שהוא לא טוב שיפסיק נגנים לא טובים לא זוכים בפרסים בתערוכה כמו ces וכו'...איי פוד ווידאו עולה יותר זול נכון...אבל הוא מגיע עם באנדל עני לגמרי...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים הנגן עצמואוזניות איכותיות יותר משל אפל... מי שיודע ep480 של creativeמטען..כבל סנכרון עם המחשבפאוצ'..ועוד משהו...USB Mini-B Cable
פורסם 2006 באפריל 619 שנים לא זוכר אם זה מישהו מהפורום הזה אבל הוא אמר לי שהאחריות הכי טובה היא של איסטרוניקס.אולי אחריות אצלם טובהאבל מי שאין לו אחריות הם ממש מניאקיםהם עוזרים רק למי שיש אחריות ולא מנסים אפילו להזיז אצבע למישהו שאיןככה שעדיף עם אחריותאולי שלהם הכי טובה אבל מי אמר שאחרות לא טובות
פורסם 2006 באפריל 619 שנים שמע קרו מקרים בעבר...לא חסרים האנשים שאומרים שהשירות של איסטרוניקס הוא מצויין...
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אני מזכיר שובלא יודע איך הם כשהם צריכים לתת שרות למישהו עם אחריותאני יודע שהם ממש מגעילים כשזה אומר לעזור למישהו עם מכשיר של קריאטיב בלי אחריות
פורסם 2006 באפריל 619 שנים טוב שמע אני לא מכיר את זה שהם מגעילים אני מכיר את הצד הטוב של השירות שלהם...פשוט שאין אחריות הם גובים על התיקון כסף זה אומר שהם לא נחמדים?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים זה לא הענייןהם אמורים לגבותהעניין הוא שהיה לי פעם חבר שדפקתי לו נגן אז אבא שלו התקשר אליהם ואמרו לו שאין איפה לתקן בארץ אבל בסוף הוא ברר שיש באשדוד שזה במקרה איפה שהוא גרהעניין הוא שהם לא יכלו להגיד לו איפה יש מעבדה אלא אמרו לו שצריך לשלוח לחו"ל
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר איזה באסה! הלכתי היום לבאג בירושלים אבל יש בעיות בייבוא של איסטרוניקס... הם רצו להביא בייבוא אישי אבל גם בזה יש בעיות.אז אמרו לי שלא יגיע בכלל הזן ויז'ן M.אתם יודעים איזה עוד חנויות מוכרים את זה?תודה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.