פורסם 2006 באפריל 719 שנים וואו אני בשוק!לא ידעתי שהלוח צריך לתמוך בNCQ!!מה זה בכלל קשור ללוח ?הרי הHDD עושה את כל הפעלות האלהוה NCQ זה דבר שמפעילים?כאילו אם אני לא יפעיל את הNCQ לא יקרה כלום לכונן?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים בוודאי שהוא חייבכמו שאתה לא תוכל להריץ הארדיסק במהירות SATA2 כשהלוח לא תומך בכך.מה זה קשור ללוח? כל דבר קשור ללוח, מה שלא נתמך ע"י הלוח לא נתמך בכלל.וה-NCQ זה דבר שמפעילים אם הלוח שלך והדיסק קשיח שלך תומכים
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ואם אני קונה דיסק שתומך ב NCQ והלוח שלי לא תומך בזה (דרך אגב איך אני בכלל יכול לדעת אם הלוח שלי תומך או לא תומך בNCQ?) ואני לא מפעיל את זה ,הדיסק לא יהרס,ינזק או משהו כזה? (חוץ מירידה בביצועים כמובן)
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אם הלוח שלך תומך ב-SATA2 הוא תומך ב-NCQלדעתי גם צ'יפסטים 915 ו-925 של אינטל אמורים לתמוך ב-NCQ, אבל צריך לבדוק את זהולא יקרה כלוםה-NCQ פשוט לא יעבודלא תהיה לך בחירה להפעיל אותו
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ולוחות שתומכים רק ב SATA 1? אף לוח שתומך ב SATA1 לא תומך ב NCQ? תודה על הסבלנות אני יודע שאני קצת קרציה אבל אני הולך לקנות כונן של 130 דולר זה לא ברגל אני רוצה לדעת אם זה יתמוך או לא
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אהה אוקי נראה לי אני יקח את ה SATA2 עם ה NCQ זה עולה אותו דבר מה אכפת לי בעתיד אני גם יוכל להשתמש בזה תודה רבה על העזרה והסבלנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.