פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר D= בכל אופן אני ידבר איתכם אחרי שאני יקנה תספק ותזכרון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת אני לא מוצא בארץ 1G זכרון אני לא רוצה 512*2 חשבתי על להשאיר תאופציה פתוחה לעתיד (אי אפשר לדעת או הDDR2 לא יקלט טוב בAM2) ולמישהו יש איזה חנות טובה שמוכרת זכרונות של 1G COSSAIR או OCZ?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר אני לא מבקש סתם =\מן הסתם עשיתי חיפוש לפני....לא מצאתי אף חנות שמוכרת כרטיס יחיד של גיגה של coassair אן ocz בתזמונים נמוכים מאוד
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אני רוצה ללכת על הטוב ביותרבגלל זה אני לא הולך על סמסונג (לא שמשהו בהם רע, הם פסדר)
פורסם 2006 באפריל 619 שנים זה כמובן אם נתעלם מהעובדה ש-OCZ ו-Corsair קונים את השבבים שסמסונג מייצרת.ונתעלם גם מהעובדה שכולם קונים את אותו ה-PCB עם אותו הפלסטיק ואותם המגעים ומשתמשים באותו הבדיל להלחמה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אני ממש מיואשלא מצאתי בכל חנות שאני מכיר כולל גוגל ולא מצאתי בארץ חנות שמוכרת 1G בכרטיס אחד של COSSAIR או OCZ
פורסם 2006 באפריל 619 שנים כמו שאמרו, אין טעם להתעקש על OCZ/Corsairאתה לא תקבל שום דבר מעבר לזכרונות זהים של Samsung/PQI או כל חברה מוכרת אחרת
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אתה מוזמן להציע לי/להביא לינק חברה אחרת טובה שבא איתה המפזרי חום האלה.. עם תזמונים נמוכים..!
פורסם 2006 באפריל 619 שנים למה שתצטרך את המפזרי חום?זה לא שהם מועילים למשהוגם התזמונים לא משחקים תפקיד ממשי
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר למה שתצטרך את המפזרי חום?זה לא שהם מועילים למשהוגם התזמונים לא משחקים תפקיד ממשימן הסתם הם לא ליופי...ושמת לב איך הורדתם אותי בדרישת מhigh-end לhigh-midטוב נראה לי אני יזמין מחול איזה COSSAIR מאשר להתפשר בארץ על איזה זכרון מעפן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.