פורסם 2006 באפריל 419 שנים במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר אחרי זה מה עושים?שמתי כל דבר שאני מנסה לעשות הוא רושם A: איך עושים שיתחיל התקנה או יפעל לי לפחות המחשב (ללא פירמוט!) עשיתי scandosk לא גילה שום שגיאה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים כנס ל Bios של המחשב שלך (בזמן שהמחשב עולה תלחץ על F1 או על F12, זה תלוי במה שרושם אצלך) ותחפש הגדרה שנקראת Startup sequence או Boot Order. שם אתה צריך לקפנג את הערכים כדי שקודם המחשב יעלה מה Floppy, אח"כ מה CD-Rom ובסוף מה HD.כלומר המחשב ינסה לעלות מה Floppy, אם הוא לא יצליח הוא ינסה לעלות מה CD-Rom ואם גם משם הוא לא יצליח אז הוא יעלה מה HD.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר כנס ל Bios של המחשב שלך (בזמן שהמחשב עולה תלחץ על F1 או על F12, זה תלוי במה שרושם אצלך) ותחפש הגדרה שנקראת Startup sequence או Boot Order. שם אתה צריך לקפנג את הערכים כדי שקודם המחשב יעלה מה Floppy, אח"כ מה CD-Rom ובסוף מה HD.כלומר המחשב ינסה לעלות מה Floppy, אם הוא לא יצליח הוא ינסה לעלות מה CD-Rom ואם גם משם הוא לא יצליח אז הוא יעלה מה HD.את זה אני יודע ניסיתי הכל פירמוט פשוט לא הולך (העליתי תמחשב דרך דיסק של windows 98 ) אח"כ הכנסתי דיסק של xp הגעתי למסך ההתקנה ויש שתי אפשרויות או לעשות ריפר או לעשות התקנה רגילה לחצתי על שתיהם ושתיהם רשום שהוא לא מצא הארד דיסק במחשב מה עושים?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אם המחשב אומר לך שהוא לא מוצא את ה HD אז ה HD שלך לא מזוהה ע"י המחשב.תבדוק ב Bios אם המחשב מזהה את ה HD.אם ה HD לא מזוהה זה בטח בגלל אחת הסיבות הבאות:הכל של החשמל שיוצא מהספק ומתחבר ל HD מנותק.כבל הנתונים (כבל אפור) שמתחבר ל HD התנתק או בכניסה ל HD או ביציאה מהלוח אם.אם יש לך כמה התקנים על אותו כבל נתונים (כבל אפור) אז יכול להיות שהם לא מג'ומפרים טובאו שה HD מת...תפתח את המחשב ותתחיל לבדוק...
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר כן אחי הביוס לא מזהה אותם והחיבורים אותו דבר כמו לפני חודשהמחשב הזה אצלי 4-5 שנים בערך ולא ניקיתי אותו שנים אז כנראה הוא מת לצערי הרב טוב לפני שאני מספיד אותו יש משהו אחר לבדוק
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אם המחשב שלך עובד ככה כבר חודש בלי בעיות אז לא ניראה לי שזה משהו בחיבורים...אמרת שהמחשב בן 4-5 שנים אז כנראה שה HD שבק חיים...אתה יכול לנסות לחבר את ה HD אצל חבר שלך, אל תצפה שה HD פתאום יעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.