עבור לתוכן

boot

Featured Replies

פורסם

במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?

פורסם

אממ... כן :)

פורסם
  • מחבר

אחרי זה מה עושים?

שמתי כל דבר שאני מנסה לעשות הוא רושם

A:

איך עושים שיתחיל התקנה או יפעל לי לפחות המחשב (ללא פירמוט!) עשיתי scandosk לא גילה שום שגיאה

פורסם

כנס ל Bios של המחשב שלך (בזמן שהמחשב עולה תלחץ על F1 או על F12, זה תלוי במה שרושם אצלך) ותחפש הגדרה שנקראת Startup sequence או Boot Order. שם אתה צריך לקפנג את הערכים כדי שקודם המחשב יעלה מה Floppy, אח"כ מה CD-Rom ובסוף מה HD.

כלומר המחשב ינסה לעלות מה Floppy, אם הוא לא יצליח הוא ינסה לעלות מה CD-Rom ואם גם משם הוא לא יצליח אז הוא יעלה מה HD.

פורסם
  • מחבר

כנס ל Bios של המחשב שלך (בזמן שהמחשב עולה תלחץ על F1 או על F12, זה תלוי במה שרושם אצלך) ותחפש הגדרה שנקראת Startup sequence או Boot Order. שם אתה צריך לקפנג את הערכים כדי שקודם המחשב יעלה מה Floppy, אח"כ מה CD-Rom ובסוף מה HD.

כלומר המחשב ינסה לעלות מה Floppy, אם הוא לא יצליח הוא ינסה לעלות מה CD-Rom ואם גם משם הוא לא יצליח אז הוא יעלה מה HD.

את זה אני יודע ניסיתי הכל פירמוט פשוט לא הולך (העליתי תמחשב דרך דיסק של windows 98 ) אח"כ הכנסתי דיסק של xp הגעתי למסך ההתקנה ויש שתי אפשרויות או לעשות ריפר או לעשות התקנה רגילה לחצתי על שתיהם ושתיהם רשום שהוא לא מצא הארד דיסק במחשב מה עושים?

פורסם

אם המחשב אומר לך שהוא לא מוצא את ה HD אז ה HD שלך לא מזוהה ע"י המחשב.

תבדוק ב Bios אם המחשב מזהה את ה HD.

אם ה HD לא מזוהה זה בטח בגלל אחת הסיבות הבאות:

הכל של החשמל שיוצא מהספק ומתחבר ל HD מנותק.

כבל הנתונים (כבל אפור) שמתחבר ל HD התנתק או בכניסה ל HD או ביציאה מהלוח אם.

אם יש לך כמה התקנים על אותו כבל נתונים (כבל אפור) אז יכול להיות שהם לא מג'ומפרים טוב

או שה HD מת...

תפתח את המחשב ותתחיל לבדוק...

פורסם
  • מחבר

כן אחי הביוס לא מזהה אותם והחיבורים אותו דבר כמו לפני חודש

המחשב הזה אצלי 4-5 שנים בערך ולא ניקיתי אותו שנים אז כנראה הוא מת לצערי הרב

טוב לפני שאני מספיד אותו יש משהו אחר לבדוק

פורסם

אם המחשב שלך עובד ככה כבר חודש בלי בעיות אז לא ניראה לי שזה משהו בחיבורים...

אמרת שהמחשב בן 4-5 שנים אז כנראה שה HD שבק חיים...

אתה יכול לנסות לחבר את ה HD אצל חבר שלך, אל תצפה שה HD פתאום יעבוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים