עבור לתוכן

אני קונה AMD 4400 -מחפש לוח אם מתאים למפלצת

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק.

תודה

פורסם

לוח אם בחיים לא יהיה צוואר בקבוק לביצועי סטוק.

אם אתה מעוניין בOC אז זה משהו אחר לגמרי.

תפרט מה השימושים שלך בבקשה.

תן תקציב.

ומישהו כאן יעזור לך(כולל אותי)

נ.ב. אני רוצה להוסיףש אין טעם לקנות 4400 הייתי קונה 3800X2 ותהפרש משקיע בכ.מ. שזה עדיף בהרבה.

פורסם

מחזק!

מה גם שה-3800 OC מעולים ובקלות עם לוח מתאים כמובן אפשר להגיע ל-2600 (מעבד 5000)....

זה בכל אופן התוצאה שלי ועם זכרונות קקה... (יחסית)

פורסם

לוח אם בחיים לא יהיה צוואר בקבוק לביצועי סטוק.

אם אתה מעוניין בOC אז זה משהו אחר לגמרי.

זה נכון יותר לגבי AMD....

באינטל המצב שונה לגמרי!

כמו שאתם יודעים בגשר הצפוני בלוח יש את בקר הזיכרון, ואם הוא סתם חרטא (כמו ה-SIS שלי) הביצועים יהיו ירודים יותר מאותה מערכת על לוח אחר (לדוגמה 865 או 875)...

ההבדל הזה הביא להפרש של 10 שניות בסופר PI על בדיקה של 1MB, שזה משמעותי מאוד, רק הלוח הוריד 10 שניות!!

רק הייתי חייב לציין את זה, אבל בגלל שמדובר ב-AMD ההבדלים יהיו יותר בפיצ'רים של הלוחות וביכולות הOC שלהם וההבדלים בביצועי סטוק הם זניחים למדי.

פורסם

זה נכון יותר לגבי AMD....

באינטל המצב שונה לגמרי!

כמו שאתם יודעים בגשר הצפוני בלוח יש את בקר הזיכרון, ואם הוא סתם חרטא (כמו ה-SIS שלי) הביצועים יהיו ירודים יותר מאותה מערכת על לוח אחר (לדוגמה 865 או 875)...

ההבדל הזה הביא להפרש של 10 שניות בסופר PI על בדיקה של 1MB, שזה משמעותי מאוד, רק הלוח הוריד 10 שניות!!

רק הייתי חייב לציין את זה, אבל בגלל שמדובר ב-AMD ההבדלים יהיו יותר בפיצ'רים של הלוחות וביכולות הOC שלהם וההבדלים בביצועי סטוק הם זניחים למדי.

דיברתי על המקרה שלו, לא על כל המחשבים!

ברור שאם יש לך לוח PCPARTNER או משהו כזה(ואני בטוח שחלק ממכם זוכרים את הזבל הזה) אז יהיה לך הפרש עוד יותר גדול ולא משנה על מה הוא מבוסס.

פורסם

דיברתי על המקרה שלו, לא על כל המחשבים!

ברור שאם יש לך לוח PCPARTNER או משהו כזה(ואני בטוח שחלק ממכם זוכרים את הזבל הזה) אז יהיה לך הפרש עוד יותר גדול ולא משנה על מה הוא מבוסס.

חחחחח, PCPARTNER :lol:

באמת אחלה פרטנר :P

יש לי חבר שיכול לספר הרבה על לוח 478 של החברת קש הזאת ועוד אחד שמבוסס על צ'פסט לא ידוע של VIA..... :)

בכל מקרה רציתי לציין שזה נכון רק לגבי AMD, כדי שאנשים עם מחשבי אינטל יקחו את זה בערבון מוגבל.

פורסם

חחחחח, PCPARTNER :lol:

באמת אחלה פרטנר :P

יש לי חבר שיכול לספר הרבה על לוח 478 של החברת קש הזאת ועוד אחד שמבוסס על צ'פסט לא ידוע של VIA..... :)

בכל מקרה רציתי לציין שזה נכון רק לגבי AMD, כדי שאנשים עם מחשבי אינטל יקחו את זה בערבון מוגבל.

שהוא יבוא לדבר על אינטל כמובן שנמליץ לו על לוח מבוסס 945P ומעלה...

טוב נו אנחנו סוטים מהנושא אז אם בא לך לפטפט נמשיך בפרטי...

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה להתחיל ולהגיד תודה, ודבר שני זה שהמחשב לא מיועד למשחקים, יותר לעבודות גראפיות, כולל תלת מימד, התקציב לכל המחשב הוא 10K ש"ח

עכשיו ידוע שמשחקים משתמשים ב VERTEX ואני גם בטוח שבאותו מידה בתלת מימד ישתמשו ב VERTEX, תקנו אותי אם אני טועה.

אבל מה שהכי חשוב זה שתמליצו לי על לוח אם ותפרטו יותר בנוגע למעבד (אמרתם משהו עם שני מעבדים)

תודה

פורסם

עריכה גראפית?

הייתי הולך על פרסלר.

מעבד כמו Pentium D 920\930 עם קירור טוב ושקט כמו Freezer 7 Pro\TT BigTyphoon.

לוח אם Asus P5LD2\Deluxe.

2X1GB זיכרון פנימי (VALUE כי אין טעם ליותר מזה.)

HDisk עם נפח גדול משהו כמו 250-300 GB...

והשאר משקיע בכרטיס עריכה מקצועי. זה יותר חשוב.

המעבד שהמלצתי יספיק לך לעבודה שוטפת ומקצועים להמון זמן והקירור יחזיק אותו קריר למשך זמן רב.

הלוח הזה הוא בין המומלצים שיש למחשבי עריכה מכיוון שהוא יספק לך כל מה שאתה צריך בתווך מחירים סביר. (הלוח מבוסס צ'יפסט 945P)

פורסם

האמת בעריכה גרפית אין הרבה הבדל בין X2 3800 ל-D920/D930

הייתי מעדיף X2 3800 כי בכל שאר הדברים הוא עדיף

פורסם

אם אתה עושה OC, אולי כדאי לך לקחת מעבד אופטרון בתקציב הזה (שמגיע גם עם קאש גדול יותר) ולוח LANPARTY.

אם אתה לא עושה OC או OC מתון A8N-E של אסוס

פורסם
  • מחבר

אנשים, תודה על העזרה אבל אתם מתפזרים לכל עבר בלי לענות על השאלה המרכזית שלי

AMD 4400, איזה לוח יתאים לו אם מדובר בשימוש לגרפיקה ולתלת-מימד??

וזהו, רק השאלה הזו, בלי הצעות לקניית מעבדי על או כרטיסים כאלו ואחרים, רק השאלה הזו.

תודה

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו, לא, אני לא עושה OC.

פורסם

א. אל תעשה דאבל פוסטינג כי המנהלים ינעלו את הדיון.

ב. Asus A8N-E יהיה מעולה, או DFI Infinity Ultra יהיה מצויין לך.

פורסם

אנשים, תודה על העזרה אבל אתם מתפזרים לכל עבר בלי לענות על השאלה המרכזית שלי

AMD 4400, איזה לוח יתאים לו אם מדובר בשימוש לגרפיקה ולתלת-מימד??

וזהו, רק השאלה הזו, בלי הצעות לקניית מעבדי על או כרטיסים כאלו ואחרים, רק השאלה הזו.

תודה

א. אל תעשה דאבל פוסטינג כי המנהלים ינעלו את הדיון.

ב. Asus A8N-E יהיה מעולה, או DFI Infinity Ultra יהיה מצויין לך.

אגב הבדל הביצועים ממש אבל מממש לא שווה את ההפרש במחיר,(כמה זה 1000 שקל מ 3800? ).

עדיף לקחת 3800\920 ולעשות Oc או אפילו בלי Oc ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים