פורסם 2006 באפריל 1719 שנים גם עם הוא יגיע ל800 זה עדיין לא יהיה שווה את ההקטנה בנפחאני מסכים איתך אתה סתם תוריד את הביצועים של המחשב שלך
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים כל אחד ושימושיו במחשב , בשימושים שלי אין הבדל בין 1GB ל512MB , אבל 256MB זה חנק.הלוואי שאני אפול על סטיקים שעושים 800Mhz - זה השיא של זכרונות Corsair הכי טובים מבוססים TCCD.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר כל אחד ושימושיו במחשב , בשימושים שלי אין הבדל בין 1GB ל512MB , אבל 256MB זה חנק. הלוואי שאני אפול על סטיקים שעושים 800Mhz - זה השיא של זכרונות Corsair הכי טובים מבוססים TCCD. תאמת גם אני חשבתי על זה אחרי ששמתי את הפוסט שיא עולם? וואלה שיהיה בהצלחה הלוואי תשבור אותו
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אולי לשימושים של אנשים שרק משחקים שומעים מוזיקה וגולשים באינטרנטאבל במחשב אפשר לעשות הרבה יותר מזהתנסו להריץ תוכנות מקצועיות כמוMAYASTUDIO3DAUTOCADPHOTOSHOPותראו שיש הבדלים מורגשים בין 1GB ל 2GB
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים התוכנות שציינת באמת דורשות הרבה זכרון אם כולן עובדות במקביל ,אז כמובן צריך מעבד מאוד חזק שיתמודד איתם במקביל , כלומר זה קצת מעבר לדרישה של רק 2GB זכרון (זה עוד חומרה חזקה אחרת).
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים 1GB DDR 400 ADATA בנטייה ל 2GB...הבעייה שיש לי לוח AGP DDR1 ולא יודע אם שווה להמשיך ולעלות את נפח של DDR1 או לעבור למערכת חדשה בעתיד (עוד שנה+-) וכבר להשקיע ב DDR2 טוב...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים זה ברור שאם יש לך הרבה 2GB זיכרון אתה חייב מעבד חזק מאוד כדי לנצל את הזיכרון הזה!!אחרת יש לך הרבה זיכרון שלא מנוצל בכלל!!
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר התוכנות שציינת באמת דורשות הרבה זכרון אם כולן עובדות במקביל ,אז כמובן צריך מעבד מאוד חזק שיתמודד איתם במקביל , כלומר זה קצת מעבר לדרישה של רק 2GB זכרון (זה עוד חומרה חזקה אחרת).גם אם עובדת רק תוכנה אחת לבד אתה תרגיש הבדל בין 1GB ל 2GBובקשר למעבדאם אתה מפעיל את כל התוכנות האלה גם ל4800X2 הם יגרמו להזיעו2GB לכל התוכנת האלה ביחד לא יספיקואני פשוט התכוונתי לאחת מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.