עבור לתוכן

שלום, אני חדש בתחום, מהיכן קונים פרספקס?

Featured Replies

פורסם

אני צועד לקראת המודינג הראשון שלי (חלון במארז וזה) ורציתי לדעת מאיפה קונים את הפרספקס.

באיזה עובי מומלץ לקנות, מה המחירים שלו, ומה המכשירים שיכולים לעשות בו חורים לחיבור מאוררים חוץ ממקדח כוס?...

תודה לעוזרים ויום נעים לכולם,

אבי :)

פורסם

קודם כל אחי אתה לא חייב לקנות, במפעלים של פרספקט (בדרך כלל נמצאים בעזורי תעשיה) יש להם הרבה שעריות שהם לא צריכים נותנים בחינם.

עכשיו לגבי החורים- אתה יכול לעשות אל ידי מקדחהעם מקדחים של עץ ולא של ברזל ועם אתה רוצה חור גדול אתה יכול על ידי דרמל או מקדח כוס (כדי יותר כוס זה יותר מדויוק)

פורסם
  • מחבר

עזוב מפעלים...

מישהו יודע מאיפה קונים..?

צריך תשובה בדחיפות.

פורסם

אחי אני אומר לך אין חנות רגילה של פרספקט כמו חנות של מחשבים.

אתה צריך לחפש בעזורי תעשיה וחוץ מזה גם תגיד איפה אתה גר שיהיה אפשר לעזור לך...

את הפרספקט שלי אני קיבלתי מעזור התעשיה של ת"א יש שם מפעל של חבר של אבא שלי

עם אתה גר בת"א אז תחפש בעזור התעשיה יש שם כמה חנויות.

מקווה שעזרתי

פורסם

יש חנות בתל אביב קוראים לה אקרילית או משהו כזה תחפש בדפי זהב והם עושים לך איזה גודל ובאיזה עובי פרפקס לפי בקשתך במחיר ממש הוגן

פורסם

אני כבר לא מדבר על זה שאפשר לעשות חיפוש או משהו.

אומרים לך לך לכל אזור תעשיה אפשרי או חנות שלטים המרכז העיר ופשוט תשאל. תקבל חתיכות טובות מאוד בחינם. זה דיי יקר בשבילי לקנות כך שאני משיג משם.

פורסם

אתה רוצה לעשות חרטיב ?! כאילו עם לדים ?!

אם כן תצטרך פרספקס עבה... 7-8 מ"מ...

אם לא אז 2-3 מ"מ פרספק יספיקו לך !!

מחיר... לא עובר את ה60 שקל !!

פורסם

גם על 3 ו 4 מ"מ אפשר לחרוט בקלות

ואני מדבר מהרבה ניסיון על 4 מ"מ וקצת על 3.

פורסם

לחרוט כן אבל להאיר את זה בלדים זה בעיה כי יהיה קשה להכניס לד 5 מ"מ לתוך 3-4... אני צודק ?! או שיש שיטה אחרת...

:xyxthumbs:

פורסם

אתה יוצר חריץ ללד, שם אותו במקום שלו ומכסה עם דבק חם או סיליקון שמקבעים אותו לפרספקס והם שקופים ולא חוסמים את האור.

כל עוד זה חריטה לחלון של מארז או משהו כזה אז גם אם הביצוע שלך לא משהו זה ניראה בסוף סבבה כי לא רואים את ההדבקה.. אבל אם זה למשהו חיצוני אז התוצאה הסופית ממש תלויה בדיוק בעבודה שלך.

פורסם

אני צועד לקראת המודינג הראשון שלי (חלון במארז וזה) ורציתי לדעת מאיפה קונים את הפרספקס.

באיזה עובי מומלץ לקנות, מה המחירים שלו, ומה המכשירים שיכולים לעשות בו חורים לחיבור מאוררים חוץ ממקדח כוס?...

תודה לעוזרים ויום נעים לכולם,

אבי :)

ברוך הבא.

אני אנסה לעשות לך קצת סדר ולתת תשובה עניינית:

קרא את המדריכים בסטיקי של הFAQ בראש הפורום. תאמין לי, יש שם תשובה להכול, בצורה מסודרת ומושקעת (כולל קישורים ותמונות...)

לחרוט כן אבל להאיר את זה בלדים זה בעיה כי יהיה קשה להכניס לד 5 מ"מ לתוך 3-4... אני צודק ?! או שיש שיטה אחרת...

:xyxthumbs:

מספיק שחצי לד בתוך הפרספקס. אפשר לכסות את החצי השני בנייר אלומיניום כדי שלא יאיר מסביב...

ובפעם המליון: זה פרספקס! לא פרפקט, לא פרספקט ולא פרסקט. אם כל כך קשה לזכור את זה, תגיד PMMA (השם המסחרי שלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים