פורסם 2006 באפריל 319 שנים קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה).לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לך כרטיס מובנה על הלוח אם או איזה ?בדקת HZ אחר ...?התקנת דרייבר של המסך אם יש ?ניסיתי לשנות הגדרות מהמסך עצמו להועיל ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר FX5600הדרייבר של המסך מותקן ומעודכןחיפסתי בכל התפריטים(מסך,כרטיס מסך,תצוגה והנגנים עצמם)ולא מצאתי פתרון
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אתה מרגיש שהאיכות צבע נמוכה כי אכן המסך מציג פחות צבעים מהמסך CRT. הוא מציג 6 ביט של צבעים לערוץ. (ככה זה בצגי LCD עם פאנלים בעלי זמני תגובה נמוך, כאלה שלא מיועדים לגרפיקאים)תנסה להעלות את הניגודיות ולשחק עם הגדרת הבהירות במסך עצמו.כמו כן שחק עם הגדרות ה overlay בכרטיס מסך.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים כן וזה בגם בגלל שבמסכי LCD יש את NATIVE RESOLTIONרזולוציה של סרט היא בדרך כלל 640*480 ככה שהמסך נמתח ובגלל שזה LCD התמונה נראת לא חדה ומרוחהאני מאמין שזה בגלל זה..
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר אתה מרגיש שהאיכות צבע נמוכה כי אכן המסך מציג פחות צבעים מהמסך CRT. תנסה להעלות את הניגודיות ולשחק עם הגדרת הבהירות במסך עצמו.כמו כן שחק עם הגדרות ה overlay בכרטיס מסך.זאת אומרת שאני מציג במסך פנים אני רואה אותם בצורת כתמים גדולים של כמה סוגי גוונים ולא אחידים(ככה המצב אצלי)?(לזה אתה מתכוון)
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אם זה מופיע רק בסרטים מדובר בתקלה בדרייברים.כנראה שממשק ה Overlay לא בסדר.ציינת שיש לך FX5600 אם כןלך לכוונון בקרות חפיפה וודא שדברים כגוןDigital Vibrence לא מודלקים וכו.כמו כן נסה לשדרג את הדריבריםבתור מפלט אחרון כדי לשלול את הדריברים(אם דברים לא עוזרים)תוריד Winamp ותתקין, נסה להריץ את הסרט דרך Winampותראה אם יש שיפור, אם אין הבעיה כנראה במסך.אם יש שיפור הבעיה בכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.