פורסם 2006 באפריל 419 שנים לעזאזל איתכםבירושלים יש 700,000 תושבים, ואולי 4 אנשים בכל הפורום הזה מירושלים.מה לעשות כשחצי דוסים, רבע ערבים, והרבע האחרון מחולק לכיפות סרוגות - חילונים
פורסם 2006 באפריל 419 שנים שלום , קוראים לי פבל , ואני נדחף לת'ראד הזה עקרונית , כי אני חולוני , וזה ת'ראד של כפר סבאיסטים , אבל לא נורא .אשאל כמו כן שאלה בנושא :היה באיזה מרכז שם , ליד המקדונלדס בווייצמן , סניף של יאקוזה .הוא עדיין פתוח , או שהוא נסגר ?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר נסגר, לא עשיתי שם קעקוע או משהו, אבל זה באמת היה מקום איכותי.(זה היה במדרחוב ירושליים)
פורסם 2006 באפריל 519 שנים כן , בדקתי את זה קצת לעומק אתמול .עכשיו בועז מקעקע ברמת השרון , מעל איזו חומוסיה מטונפת .
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אחותי גרה בתל אדשים וזה קרוב לכפר סבא אז אני נחשב? ממ.. אבי לא אמרת שאתה בן 32?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אני בעד מפגש הבא בקניון הערים בכפר סבא הרוב פה מאיזור השרון ותל אביב. ואני בטוח שלאנשים מחיפה או ירושלים יהיה יותר מהיר להגיע לכפר סבא מאשר תל אביב
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אני בעד מפגש הבא בקניון הערים בכפר סבא הרוב פה מאיזור השרון ותל אביב. ואני בטוח שלאנשים מחיפה או ירושלים יהיה יותר מהיר להגיע לכפר סבא מאשר תל אביב אני בעד חוץ מהקטע שאומר שיהיה להם מהיר יותר להגיע לכפר סבא... אבל אני בעד המפגש בכפר סבא
פורסם 2006 באפריל 519 שנים שלום קוראים לי עידו וגם אני הרצוגיסט וכפר סבאי :yelclap: חחח קיצר לומד בי' בהרצוג והבעלים הגאה של מוטורולה טיים-פורט (יששששש !!! ) אגב גם אחוז ההרצוגיסטים פה יחסית לאחוז הכפר סבאים גובה!! gooo hertzog
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.