פורסם 2006 באפריל 319 שנים בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים חח תרד מתבקש בעקבות הגילוישיש פה כל כך הרבה כפרסבאיםאז שלום , קוראים לי אבי, ואני גר בכפר סבא.לומד בתיכון הרצוג, כיתה י"א.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מזה האפרטהייד הזה??? גם אנירוצהאני אבי, בן 17 מירושלים.והבחורה בתמונה של זה מעלי (או שנים מעליי) לומדת בשכבה שליבמכללת אורט(סלבריטי נהייתי הא הא)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים והבחורה בתמונה של זה מעלי (או שנים מעליי) לומדת בשכבה שליבמכללת אורט(סלבריטי נהייתי הא הא)מניאק!אני מקווה לפחות שניסית את מזלך עליה אם לא אני בא אליך הביתה! ( עכשיו אחרי שאני יודע איפה אתה גר! )
פורסם 2006 באפריל 419 שנים קוראים לי ראחמיםכרגע אני השתלטתי על חנות מחשבים עם הרבה חננותואז רעיתי את הדף אזהכי אני גם מכפר סבאואני צריך שקלמי שמכיר עותיאני מסתובב הרבה יש לי אסק מצליךאני ישמח אם בפעם הבאה שטראו אותי תביעו לי כמה שקליםחצי שאה לקך לי לכתוב את זהאז תביאו שקל על המעמץפרטי זיהוי:כובע ובקבוק וודקא
פורסם 2006 באפריל 419 שנים שלום, קוראים לי זהר ובעוונתי, גם אני כפר-סבאי לשעבר (ואולי גם בעתיד, תלוי איפה נמצא דירה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.