עבור לתוכן

HOT VOD

Featured Replies

פורסם

הוט בטוח תעלה מחירים אין כאן שאלה... משרד התקשורות החליט לא לאפשר מבזק לגבות דמי קישוריות (כמו כשאתם משלמים כשאתם מתקשרים מבזק לאחת מהחברות סלולאר או ההפך או מאחת מחברות הסלולאר לחברה אחרת) מהוט כדי להקל על הוט בכניסה לשוק אבל זה יגמר בקרוב ואז יצתרכו לשלם על זה כמו שמשלמים על שיחה בין שני פלאפונים ברשתות שונות... אני לא יודע אם הוט הולכת גם לתשלום לפי דקות שיחה ככה שכל דקה תעלה סכום כלשהו להוט+סכום כלשהו לבזק (שיחה לבזק) או שהיא תשאיר את זה כמו עכשיו סכום קבוע להוט ובנוסף סכום קטן לבזק שהוא יהיה לפי הדקות שיחה... בכל מקרה גם אחרי שהאיסור של משרד התקשורת יוסר הוט כבר הודיעה שהיא תשלם מעצמה על הדמי קישוריות לכמה זמן (לא זוכר לכמה זמן..)

אני כבר תקופה דיי ארוכה בטלפון של הוט, ואני משלם 40 שקלים ל-2000 דקות שיחה. עכשיו הם העלו את זה ל-50... אבל עדיין אותי (את אבא שלי יותר נכון :biggrinangelA: ) הם מחייבים ב-40. לא ניראה לי שהם יעלו את זה, הם אחרי הכל רוצים לתת fight לבזק, ואף אחד לא יעבור אליהם אם ההבדלים לא יהיו משמעותיים. אם הם יעלו את המחיר, אני ישר יחזור בחזרה לבזק, אחרי הכל, בבזק לא צריך מודם ולא צריך 1000 כבלים מעצבנים. התשתית היא פנימית.

200 שקל, זאת הבעיה שלך? אנחנו היינו משתמשים בטלפון ברמה שהגיע ל-1000 שקל בחודש. ועכשיו שאנחנו בהוט אנחנו מגרדים את ה-150\140 מלמטה... בחודש רע. בחודש טוב (שאחותי פחות בבית :smile1: ), זה מגרד את ה-100 מלמטה. אנחנו כבר בערך שנה בהוט, תחשוב בעצמך כמה חסכנו.

הם מחייבים אותך עדיין במחיר הישן כי יש בינכם חוזה... המחיר יעלה אחרי שהחוזה יגמר... דרך אגב למי שהצתרף בחודשים הממש ממש ראשונים זה עלה 25 שקל לחודש... אנחנו רצינו להצתרף אז אבל לא היתה אז תשתית בשוהם... איזה שבוע אחרי שהמבצע של ה25 שקל נגמר התחברנו :(

ואיזה 1000 כבלים יש לך בבית? חוץ מהמודם מה עוד יש שם? לא אמור להיות עוד שום דבר....

נ.ב.

פעם שעברה שקיבלנו את החשבונית אני זוכר ששילמנו 90 שקל לחודשיים (40 שקל כל חודש+10 שקל לפלאפונים...) בבזק כל פעם היינו משלמים כמה מאות טובות....

פורסם

אנחנו נמצאים איפה שהכי זול, מצידי לעבור כל יום שני וחמישי... :xyxthumbs:

את הטלפון מחברים לתשתית הקיימת, שאליה כבר היו מחוברים המודם של האינטרנט והממיר ועכשיו גם חיברו מגבר לאחרונה... עשו כאן לגמרי סמטוחה מכל החוטים, וכל החוטים חוגגים כאן, אבל זה מאחורי השולחן ככה שהכל מוסתר היטב. :)

זה מצחיק אותי כל פעם לראות את הפרצוף של הטכנאי כשהוא רואה מה נפל עליו, משהו כזה=> :o - הוא מקלל את היום שהוא בחר בעבודה הזאת. :P

פורסם

המודם של הטלפון נמצא במקום גלוי? אצלי הוא נמצא ליד הארון חשמל במקום מוסתר... ככה שאין לי ממש בעיה של החוטים שלו... חוץ מזה שיוצאים ממנו בדיוק שלושה חוטים... ואני גם לא צריך מגבר...

פורסם

המודם של הטלפון נמצא במקום גלוי? אצלי הוא נמצא ליד הארון חשמל במקום מוסתר... ככה שאין לי ממש בעיה של החוטים שלו... חוץ מזה שיוצאים ממנו בדיוק שלושה חוטים... ואני גם לא צריך מגבר...

אחי אתה משוהם? לא חשבתי שיש פה עוד אנשים מהישוב הלא מוכר הזה.....

אתה בתיכון או שכבר סיימת?

מאיזה רחוב אתה?

(נחמד לדעת שיש עוד מישהו משוהם.... :yelclap:)

פורסם

יש פה לפחות עוד מישהו אחד משוהם :) בקרוב נעבור את כפר סבא :)

ואני בתיכון (כיתה יא)

פורסם

אתה כניראה גר בבית חדש, אצלנו זה לא ככה... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים